Προκλητικό δημοσίευμα από τους Τούρκους για το Ολυμπιακός – Εφές με αναφορά στην ημερομηνία γενοκτονίας των Ποντίων

    Ημερομηνία:

    Ο Ολυμπιακός έχασε από την τουρκική Αναντολού Εφές στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague και οι Τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία για μία σειρά από προκλητικές δημοσιεύσεις.

    Μετά από πλήθος σχολίων στα social media και η τουρκική ιστοσελίδα Fanatik έκανε μία… εμετική σύνδεση της ήττας των Πειραιωτών στο μπάσκετ, με τη γενοκτονία των Ποντίων, που πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα, πριν 103 χρόνια.

    Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα έκανε λόγο για “διπλό γλέντι”, αναφέροντας τη 19η Μαΐου ως… ημέρα νεολαίας: «Η Αναντολού Εφές έπαιξε σήμερα στο Final 4 της EuroLeague, τη μέρα που όλη η Τουρκία γιορτάζει τη 19η Μαϊου ως Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού. Ο εκπρόσωπός μας, Εργκίν Αταμάν κέρδισε τον Έλληνα γίγαντα Ολυμπιακό με 77-74 στον αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η Εφές πέρασε στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας στον τουρκικό λαό, διπλό γλέντι στις 19 Μάη», γράφει χαρακτηριστικά η Fanatik.

    Προκλητικό δημοσίευμα από τους Τούρκους για το Ολυμπιακός – Εφές με αναφορά στην ημερομηνία γενοκτονίας των Ποντίων

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε βίντεο: Αυτό δεν ήταν πάρτι! Ηταν… επανάσταση! Δείτε σε ποιο μαγαζί της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd/

    Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να μείνετε έγκυος

    Η αντισύλληψη, αλλά και οι μέθοδοι υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν...

    Οι 10 χειρότεροι serial killers που γνώρισε η ανθρωπότητα!

    Αν και οι serial killers είναι τα πιο ψυχικά...

    Τέσσερα αφροδισιακά για μεγάλες επιδόσεις – Δοκιμάστε τα

    Αν ανήκεις στη γενιά των boomers δεν έχεις δικαιολογία...