Προκριματικά Conference League: Αποκλεισμός-καταστροφή για τον ΠΑΟΚ – Έντονες αποδοκιμασίες στην Τούμπα

    Ημερομηνία:

    Εκτός συνέχειας από το Conference League και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έμεινε ο ΠΑΟΚ, μετά την χθεσινή ισοπαλία με την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα. Στο τελευταίο του φιλικό πριν την αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 την Φόλενταμ. Οι Πράσινοι εκτός από τον Άντραζ Σπόραρ, αναμένουν σήμερα στην Αθήνα και τον Σλοβένο εξτρέμ, Μπένζαμιν Βέρμπιτς.

    Η Ευρώπη τελείωσε για τον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο. Η Λέφσκι Σόφιας απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και προκρίθηκε στον Γ’ προκριματικό του Conference League.

    Η βουλγαρική ομάδα προηγήθηκε στο 25’ με τον Ρονάλντο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των Κοτάρσκι και Λύρατζη. Οι ασπρόμαυροι ισοφάρισαν στο 56’ με τον Ντάντας, με το γκολ να μην είναι αρκετό για να αλλάξει τις ισορροπίες.

    Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες, λόγω των αποβολών του Ντάγκλας και του Βοεϊρίνια. Μετά το παιχνίδι, οπαδοί του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ με τους Μπότο, Λουτσέσκου και τους αρχηγούς Ίνγκασον και Βιεϊρίνια και μίλησαν για την αποτυχία με τη Λέφσκι.

    «Εάν θέλετε να βρείτε έναν υπεύθυνο, τότε, εντάξει, εγώ είμαι ο υπαίτιος, αλλά δεν μπορούμε να αποδράσουμε από τις συνέπειες μιας μεγάλης αλλαγής», δήλωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

    GLEARNET

    Αντιπροσωπεία οπαδών του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τη χτεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε με τον Μαρτίνς και τους παίκτες, για τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

    Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου Νοτιοκορεάτη μέσου Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Ο Ιν-Μπέομ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

    Μεταγραφικές αφίξεις από τη Σλοβενία για τον Παναθηναϊκό! Στην Αθήνα έρχονται σήμερα το μεσημέρι ο 28χρονος εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και ο 28χρονος επιθετικός, Αντράζ Σπόραρ.

    Ο Βέρμπιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

    Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της ολλανδικής Φόλενταμ στο τελευταίο παιχνίδι πριν τα ματς με τη Σλάβια. Ο Κουρμπέλης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, ισοφάρισε ο Ελ Καντίρι για τους φιλοξενούμενους και ο Καρλίτος με ένα φαλτσαριστό σουτ από μακρινή απόσταση, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Αλεξοπούλου για τα 51 χρόνια της ΝΔ: Σταθερή στις απόψεις μου, σταθερά στη σωστή πλευρά της ιστορίας

    Από τον Εθνάρχη, Κωνσταντίνο Καραμανλή, που σφράγισε την αποκατάσταση...

    ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ: Κάθε ψάρι… στον καιρό του

    Σεπτέμβριος: Εν αφθονία είναι η αθερίνα, ο γαύρος, οι ζαργάνες,...

    Ο πιο τρομερός βιαστής στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου

    Ένας Ινδονήσιος που καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Μάντσεστερ...