ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: “Απέδρασε” από την Τουρκία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους “16”

    Ημερομηνία:

    Πήρε αυτό που ήθελε ο Προμηθέας! Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε 81-77 της Καρσίγιακα μέσα στη Σμύρνη και έχει την ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα να τελειώσει την πρόκριση στους «16» στο «Δ. Τόφαλος».

    Ο Αϊζέια Ρις με 13 πόντους και καθοριστικά καλάθια στο τέλος ήταν ο κορυφαίος, ενώ ο Μιχάλης Λούντζης είχε 7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Με μόλις δύο ξένους έπαιξαν οι γηπεδούχοι μετά την αποχώρηση πέντε βασικών παικτών λόγω οικονομικών προβλημάτων.

    Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στην Πάτρα (19:30), ενώ αν χρειαστεί και τρίτο, θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου στη Σμύρνη (19:30).

    Σημειώνεται πως εφόσον ο Προμηθέας προκριθεί θα μπει στο ίδιο γκρουπ των «16» με την ΑΕΚ, τη γερμανική Βίρτσμπουργκ και το νικητή του Ντερτόνα-Περιστέρι (1-0 η ιταλική ομάδα).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοψία Αϊβαλή σε Θεριανό-Καμίνια-Τσουκαλεϊκα: Ακόμη καίνε για 10η ημέρα ΦΩΤΟ

    Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Σπουδαία και Πάλι”...

    Η άμυνα «καθάρισε» και… επιθετικά για να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα ο Άρης

    Ένα τρίλεπτο χρειάστηκε ο Άρης απέναντι στον Βόλο, με...

    Από μηχανής… Γιαζίτσι και Ελ Κααμπί ξελάσπωσαν τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα!

    Με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι να έρχεται από τον πάγκο...

    ΣΟΚ! Πέθανε στα 41 η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου

    Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς η 41χρονη...