ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: “Απέδρασε” από την Τουρκία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους “16”

    Ημερομηνία:

    Πήρε αυτό που ήθελε ο Προμηθέας! Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε 81-77 της Καρσίγιακα μέσα στη Σμύρνη και έχει την ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα να τελειώσει την πρόκριση στους «16» στο «Δ. Τόφαλος».

    Ο Αϊζέια Ρις με 13 πόντους και καθοριστικά καλάθια στο τέλος ήταν ο κορυφαίος, ενώ ο Μιχάλης Λούντζης είχε 7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Με μόλις δύο ξένους έπαιξαν οι γηπεδούχοι μετά την αποχώρηση πέντε βασικών παικτών λόγω οικονομικών προβλημάτων.

    Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στην Πάτρα (19:30), ενώ αν χρειαστεί και τρίτο, θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου στη Σμύρνη (19:30).

    Σημειώνεται πως εφόσον ο Προμηθέας προκριθεί θα μπει στο ίδιο γκρουπ των «16» με την ΑΕΚ, τη γερμανική Βίρτσμπουργκ και το νικητή του Ντερτόνα-Περιστέρι (1-0 η ιταλική ομάδα).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις τα πρατήρια καυσίμων – Το σκέφτονται για “διακοπή παραλαβής”

    Δυναμικές μορφές αντίδρασης, με την πρωτοβουλία ν’ ανήκει σε...

    Εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση Απολυτήριου Τίτλου Δημοτικού Σχολείου

    Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ανακοινώνεται ότι θα...

    Πάτρα: Στο επίκεντρο η καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα, σε ημερίδα στην Πάτρα

    Εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας, της αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας...

    Άγιον Όρος: Στιγμές αγωνίας στη Δάφνη – Μίνι λεωφορείο κατέληξε στη θάλασσα μπροστά σε προσκυνητές

    Αναστάτωση προκλήθηκε στο λιμάνι της Δάφνης, στο Άγιον Όρος,...