Προωθήθηκε στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα το υγειονομικό υλικό που συγκεντρώθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

    Ημερομηνία:

    Συνολικά 20 παλέτες με φάρμακα και γενικά υγειονομικό υλικό, προσφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των πολιτών της, στον αγωνιζόμενο λαό της Ουκρανίας, προωθήθηκαν χθες Τετάρτη 13 Απριλίου από την έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, προς την Πρεσβεία της Ουκρανίας, στην Αθήνα.

    Το εν λόγω υλικό συγκεντρώθηκε με τον συντονισμό της Περιφέρειας, η οποία συνεργάστηκε για τον σκοπό αυτό με τους Ιατρικούς, Φαρμακευτικούς και Οδοντιατρικούς Συλλόγους των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων της.

    Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας επισήμανε, μεταξύ άλλων, την “υποχρέωση να στηρίζουμε τους αμάχους, τον ουκρανικό λαό”, εκφράζοντας την “ευχή όλων να τελειώσει αυτός ο πόλεμος, καθώς μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο” και παρατηρώντας ταυτόχρονα ότι ως Ελλάδα “η φιλοσοφία του πολέμου αυτού μας εγγίζει, καθώς εμπεριέχει στοιχεία αναθεωρητισμού των υφιστάμενων συνθηκών”.

    Τα είδη που συγκεντρώθηκαν μπορείτε να δείτε εδώ:

    ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Πάτρας για τα προβλήματα στην εκπαίδευση: Όλοι στους δρόμους την Πέμπτη για τα παιδιά μας

    Σε ανακοίνωση-κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Πάτρας αναφέρεται: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε...

    Πέθανε ξαφνικά η γυναίκα του Νότη Σφακιανάκη

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας...

    Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης λίγο πριν τη δίκη για τη δολοφονία Καμπανού – Δύο συλλήψεις

    Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το Δικαστικό...

    Πάτρα: Εκδήλωση στη Χριστιανική Εστία

    Σήμερα Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. οι...