Προς μίνι lockdown Αργολίδα και Ευρυτανία – Πέρασαν στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη

    Ημερομηνία:

    Προς μίνι lockdown οδεύουν δύο ακόμα περιοχές οι οποίες ανέβηκαν στο «κόκκινο», σύμφωνα με τον διαδραστικό χάρτη covid19.gov.gr.

    Πρόκειται για την Ευρυτανία, όπου ο δείκτης θετικότητας διαμορφώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου στο 3,39% καταγράφοντας εβδομαδιαίο κινητό μέσο όρο κρουσμάτων 25,6 ανά 100.000 κατοίκους.

    Η δεύτερη Περιφερειακή Ενότητα που άλλαξε επίπεδο και πέρασε στο «κόκκινο» είναι η Αργολίδα με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει το 2,67% και τον κινητό μέσο όρο κρουσμάτων τα 31,9 ανά 100.000 κατοίκους εβδομαδιαίως.

    Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να ανακοινωθούν έκτακτα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού.

    Υπενθυμίζεται ότι για τις κόκκινες περιοχές, προβλέπεται απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας, καθώς και απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

    Στο ίδιο επίπεδο του επιδημιολογικού χάρτη βρίσκονται το Ηράκλειο, η Ικαρία, η Μεσσηνία, η Αχαΐα, η Ηλεία.

    Προς μίνι lockdown Αργολίδα και Ευρυτανία – Πέρασαν στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Άμεση ανάγκη αναβάθμισης και νέας χάραξης του οδικού άξονα Πατρών – Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας»

      Την επιτακτική ανάγκη εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του οδικού άξονα Πάτρα...

    Εξιχνιάστηκε κλοπή 5.000 ευρώ σε αποθήκη στην Ηλεία

    Εξιχνιάστηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος...

    Πάτρα: Οι εικόνες του αείμνηστου Γιώργου Παυλάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Τιμή για το Μεσολόγγι – βίντεο

    Με ένα βίντεο-φόρο τιμής στον αείμνηστο εικονολήπτη του Antenna...

    Νέος Κ.Ο.Κ. – Mπαράζ κλήσεων για κράνη – Συνεχή τα μπλόκα

    Ενενήντα κλήσεις για κράνος στη Δυτική Ελλάδα την εβδομάδα 10 με 16...