Προσέκρουσε σε δέντρο πριν πέσει στο αρδευτικό κανάλι και σκοτωθεί ο 35χρονος

    Ημερομηνία:

    Πρώτα χτύπησε σε δέντρο και στη συνέχεια κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι ο 35χρονος που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην Ημαθία.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο άνδρα.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Σοκαρισμένη είναι και η τοπική κοινωνία της Ημαθίας, για τον θάνατο του 35χρονου επιχειρηματία. Οπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, ο άτυχος άνδρας, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, ενεπλάκη στο τροχαίο την ώρα που γυρνούσε στο σπίτι του στο Νησί Ημαθίας, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους για το ξαφνικό χαμό του.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο στην Ημαθία:

    «Σήμερα (25 Απριλίου 2024) και ώρα 01.50 περίπου, στο 1 ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Νησίου – Κρύας Βρύσης, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκπαιδευτικοί Πάτρας: Κάθε πέρυσι και καλύτερα

    Για τα πρπβλήματα που αντιμετωπίζουν με το "καλημέρα" της νέας σχολικής...

    Πάτρα: Κλειστό από τη Δευτέρα το ΚΕΠ λόγω ανακαίνισης

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι  το...

    Συνάντηση στο γραφείο του Φωκίωνα Ζαΐμη για τα έργα στην παραλιακή του Ρίου

    Η πορεία του έργου ανάπλασης της παραλιακής ζώνης από...