Πρόταση Αλεξοπούλου για παράταση σύμβασης των ΕΛ.ΤΑ. με τη Eurobank και εξυπηρέτηση πελατών από το ταχυδρομείο Κάτω Αχαΐας

    Ημερομηνία:

     

    Ερώτηση – πρόταση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου για παράταση της σύμβασης των ΕΛ.ΤΑ. με τη Eurobank και εξυπηρέτηση των πελατών από το ταχυδρομείο της Κάτω Αχαΐας.

    Η Τράπεζα Eurobank προχώρησε στο κλείσιμο του μοναδικού υποκαταστήματος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, στην Κάτω Αχαΐα και δημιουργούνται έτσι, πολλαπλά ζητήματα στις τραπεζικές συναλλαγές των κατοίκων.

    GLEARNET

    Η κα Χριστίνα Αλεξοπούλου για την επίλυση του προβλήματος, πρότεινε στον αρμόδιο Υπουργό, το τοπικό κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. να εξυπηρετήσει τις τραπεζικές συναλλαγές των κατοίκων, δεδομένου ότι υπάρχει σύμβαση με την Τράπεζα Eurobank. Επίσης, προτείνει τις τραπεζικές συναλλαγές να τις αναλάβει υπάλληλος της τράπεζας που θα διατεθεί στο εν λόγω κατάστημα.

    Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να βρεθεί λύση σ’ ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα και δικαίως την τοπική κοινωνία.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κωνσταντίνου Τζαμιώτη, «Θα πέσει η νύχτα»

    Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα την...

    Η Πάτρα… ήδη βάφεται ροζ – φωτο

    Για 13η συνεχή χρονιά, η πόλη στέλνει ένα ηχηρό...

    Πώς η μυρωδιά του σώματος αποκαλύπτει προβλήματα υγείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b7-%ce%bc%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%b9/

    Πάνω από 4 εκατ. ευρώ στην Δυτική Ελλάδα για Ανάπτυξη – Η απόφαση της Κυβέρνησης

    Με το ποσό των 50,8 εκατ. ευρώ χρηματοδοτούνται από...