Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη

    Ημερομηνία:

    Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Προθεσμία για αύριο ζήτησε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του 53χρονου.

    Το παιδί φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες ενώ οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του δράστη προκειμένου να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία.

    Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους πελάτες του και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα.

    «Προσπαθούμε να στηρίξουμε την κόρη μας και τα υπόλοιπα παιδιά μας και θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχει υποστεί το παιδί μας από τον κατηγορούμενο. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί, το οποίο πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...