Πρώτη εμφάνιση για την Ελένη Χρονοπούλου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της

    Ημερομηνία:

    Σε συζήτηση με νέους στον Ταύρο, που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις εκλογές στις 21 Μαΐου 2023, η Ελένη Χρονοπούλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. 

    Η νεαρή δικηγόρος, η οποία το 2020 είχε καταγγείλει τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου think tank, στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες και επαγγελματίες που ζουν στο εξωτερικό.

    Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όλοι όσοι συμμετέχουν, τούς ενώνει το ίδιο πράγμα: Η ανάγκη που έχουν για συντροφικότητα. «Δεν είναι πολιτικό τσιτάτο, είναι η ουσία της πολιτικής δράσης για εμάς. Είναι πολύ σημαντική για όσους έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχεις επιλογή, είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου», τόνισε εμφανώς συγκινημένη η κυρία Χρονοπούλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ προκαλούν διακοπές υδροδότησης την Δευτέρα 25 Αυγούστου

      Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...

    Κεφαλονιά: Μία μυσταγωγία μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη

    Η 20η Αυγούστου 2025 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Το μήνυμά του μέσα από το γυμναστήριο – «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, θα μπορέσω»

    Πίσω του προσπαθεί να αφήσει την περιπέτεια που πέρασε...

    Γαία Μερκούρη: Άντρας με είχε ακολουθήσει, στεκόταν πίσω μου και αυνανιζόταν

    Μια εμπειρία παρενόχλησης που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας...