Πρώτη νίκη με “πεντάρα” της Παναχαϊκής

Ημερομηνία:

Η Παναχαϊκή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 του Παναγρινιακού στο Αγρίνιο, για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 21’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και νέα σέντρα, ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της άμυνας και με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 36’ ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τον Κοκκώνη να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από προσπάθεια να απομακρύνει.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Παναχαϊκή «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Στο 51’ ο Νιφορόπουλος, μετά από ασίστ του Ναμπί, έκανε το 0-3, ενώ στο 66’ ο Πατάπης με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Καρβούνη, έκανε το 0-4.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86΄ Καμπεράι όπου με δυνατό σουτ κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Παναγρινιακός (Βαγγ. Παστρωμάς): Τριανταφύλλου, Τσώρης (68΄Σίμος), Βλάχος (68΄Σαλάντας), Βαγγ. Κοκκώνης, Σωτηρόπουλος, Τσιαντής, Γουσέτης, Ράδος, Σπ. Κοκκώνης, Γ. Κυριαζής, Μπαρλαγιάννης (46΄Κοσμάς).

Παναχαϊκή (Σπ. Αντωνόπουλος): Σούλης, Σέλλας (46΄Χρυσανθακόπουλος), Πατάπης, Παπατόλιος, Μάντζας, Ντάμακ (70΄Μπούρδος), Βασιλούδης, Ναμπί (62΄Καρβούνης), Νιφορόπουλος, Βασιλόγιαννης (70΄ Σταθόπουλος), Ιωαννίδης (56΄λ. τρ. Καμπεράι).

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συλλογικές συμβάσεις: Αυξήσεις μισθών έως 19,6% και νέα επιδόματα – Ποιοι εργαζόμενοι κερδίζουν

Νέες αυξήσεις μισθών, πρόσθετα επιδόματα και οικονομικές ενισχύσεις για...

Σεφ έχασε τη δουλειά του για έναν ανανά και μια πίτσα

Τη δουλειά του έχασε ένας Ιταλός σεφ στην Αυστραλία,...

Ο εγκέφαλος παίζει ανάμεσα σε δύο πραγματικότητες 15 φορές το δευτερόλεπτο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3/