Πρωτοδικείο Αιγίου: Εγκρίθηκαν προσλήψεις υπαλλήλων

    Ημερομηνία:

    Από το Γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, ενημερώθηκε χθες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, Γιώργος Μπέσκος, ότι εγκρίθηκαν 3 θέσεις για υπαλλήλους στο Πρωτοδικείο της πόλης, στον επερχόμενο διαγωνισμό για πλήρωση θέσεων μονίμων δικαστικών γραμματέων.

    ΚΑΣΑΠΗΣ

    «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους του ΔΣΑ και τους δικαστικούς υπαλλήλους για τους αγώνες τους και τη συνδρομή τους στην επίτευξη του στόχου μας, που είναι ιδιαίτερα σημαντικός για δικηγόρους, δικαστικούς υπαλλήλους και την κοινωνία μας.

    Μετά την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου, που ολοκληρωνεται συντομα και την ενδυνάμωση στη στελέχωσή του, συνεχίζουμε ενωμένοι τους αγώνες μας για την απρόσκοπτη λειτουργία του Πρωτοδικειου Αιγίου προς όφελος της κοινωνίας μας». δήλωσε ο κ. Μπέσκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αλλαγές στη θητεία, οι νέες ΕΣΣΟ και ο σύγχρονος μαχητής – Τι αλλάζει στην εκπαίδευση

    Με την εφαρμογή του νόμου 5265/2026, ο οποίος δημοσιεύθηκε...

    Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στον 5ο όροφο! Στο Νοσοκομείο 25χρονη

    Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Δελβίνου,...

    Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

    Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι σε εξέλιξη και τα καταστήματα θα...

    Σοβαρό τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου -βίντεο

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, όταν νταλίκα...