Πρωτοβουλία για να αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία λαμβάνει η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Πολλαπλές δράσεις , πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις αποφάσισε χθες το βράδυ στην πρώτη φθινοπωρινή συνεδρίασή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή και των Τομεαρχών στα κεντρικά γραφεία στην Πάτρα.

    Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης παρουσίασε το οργανωτικό πλαίσιο του επόμενου διμήνου  που ψηφίστηκε ομόφωνα ενώ οι κυριότερες αποφάσεις της Δ.Ε.Ε.Π. ήταν :

    • Ξεκινά η πρωτοβουλία προκειμένου η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας να αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία στην Πάτρα. Για το σκοπό αυτό το επόμενο δεκαπενθήμερο συγκροτείται ανεξάρτητη επταμελής επιτροπή η οποία στο τέλος του μήνα θα ανακοινώσει το πλαίσιο δράσης που θα απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Οργάνωσης καθώς και την οικονομική εκστρατεία που θα ξεκινήσει.
    • Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 συμπληρώνονται 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας θα διοργανώσει πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα.
    • Το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων.
    • Ορίζονται νέοι Τομεάρχες και συμπληρώνονται οι υπόλοιποι Τομείς δράσης.
    • Επαναρχίζουν οι συγκεντρώσεις στελεχών. Επόμενοι σταθμοί σε Διάσελο , Λάππα , Κάτω Αχαΐα , Λουσικά και Κουνινά.
    • Δημιουργούνται σε συνεργασία με όλες τις ΔΗΜ.Τ.Ο. πυρήνες στελεχών σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα (πρώην Κοινότητες της Αχαΐας).
    • Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκστρατείες εγγραφής νέων μελών και οικονομικής ενίσχυσης.
    • Η Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης Έντζυ Σταματάκη αναλαμβάνει επικεφαλής του Τομέα Εκλογικής Ετοιμότητας.
    • Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ερυμάνθου μετά από 20 χρόνια αποκτά και πάλι γραφεία και ξεκινούν οι περιοδείες.
    • «Εθελοντές σε δράση». Συγκροτούνται νέες επιτροπές και οργανώνονται εκδηλώσεις υποδοχής τους.
    • Την προσεχή Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου κλείνει ο Β’ Κύκλος των συγκεντρώσεων εκλογικής ετοιμότητας στελεχών στην Πάτρα και ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου αντίστοιχες διαδοχικές  συγκεντρώσεις σε Ρίον , Ροδινή , Βλατερό , Αρόη , Προσφυγικά , Ψαροφάϊ , Ζαρουχλέϊκα  , Παραλία , Οβρυά , και Βραχνέϊκα.
    • Δρομολογούνται οι τελικές πρωτοβουλίες ώστε οι τρεις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Πάτρας (Κέντρου Πόλης , Βορείου και Νοτίου Τομέα) που θα στελεχωθούν από νέα μέλη να αποκτήσουν δικά τους γραφεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...