Προβλήματα και στην Ηλεία από την κακοκαιρία – Σαρώνουν οι ισχυροί άνεμοι, δέντρο “έκλεισε” την Πατρών – Πύργου (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Η κακοκαιρία με κύριο χαρακτηριστικό τους πολύ ισχυρούς ανέμους, δείχνει “τα δόντια” της στην Ηλεία. Σε διάφορα σημεία του νομού την τελευταία ώρα καταγράφονται προβλήματα από τους ανέμους, κυρίως με πτώσεις δέντρων και αντικειμένων.

    Στον Πύργο στην κεντρική πλατεία, πινακίδα καταστήματος εστίασης αποκολλήθηκε από τις πολύ ισχυρές ριπές ανέμου και κατέληξε δίπλα στο συντριβάνι. Ήταν ευτύχημα που λόγω της κακοκαιρίας εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κόσμος στην πλατεία.

    Στην περιοχή Κουνέλια του Κατακόλου, δέντρα “έσπασαν” από τον άνεμο και ευτυχώς και εκεί δεν προκάλεσαν περισσότερα προβλήματα.

    Έκλεισε η Πατρών – Πύργου από πτώση δέντρων στη Γαστούνη

    Οι ισχυροί άνεμοι που σαρώνουν και τον κάμπο της Ηλείας, προκάλεσαν πτώση δέντρων στην περιοχή της Γαστούνης, επί της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου.

    Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται με μεγάλη δυσκολή καθώς το ένα ρεύμα και τμήμα από το αντίθετο, έχουν αποκλειστεί από τα δέντρα.

    Στο σημείο επιχειρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κοπή και απομάκρυνση των κορμών.

    Προβλήματα και στην Ηλεία από την κακοκαιρία - Σαρώνουν οι ισχυροί άνεμοι, δέντρο "έκλεισε" την Πατρών - Πύργου (ΦΩΤΟ)

    ilialive.gr

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το “ανέκδοτο” με τα υδροπλάνα! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9/

    ΠΑΤΡΑ: Αυτοί είναι οι δράστες του εμπρησμού στο κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου! ποιος τους πλήρωσε;

    Για δεύτερη φορά μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων,...

    ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο με ποδηλάτη στη Βενιζέλου

    Τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην...

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Κομμάτια μπετό από δύο πολυκατοικίες κατέρρευσαν χθες το πρωί!

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΤΙΡΙΑ   Δεν σταματά ο “εφιάλτης”...