Προβληματισμοί για τα εμβόλια ενάντια στην Όμικρον – «Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους και δεν πιάνουν τη μετάλλαξη Κένταυρος»

    Ημερομηνία:

    Η Pfizer κατέθεσαν χθες Δευτέρα στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA) τον φάκελο για την έγκριση των νέων ενισχυτικών δόσεων εμβολίων που στοχεύουν τις μεταλλάξεις Όμικρον ΒΑ.4 και ΒΑ.5, ωστόσο όχι την «Κένταυρος».

    Τα μηνύματα είναι κατ’ αρχήν αισιόδοξα, ωστόσο, κάποιοι επιστήμονες διατυπώνουν προβληματισμούς, καθώς τα νέα εμβόλια δεν έχoυν δοκιμαστεί σε ανθρώπους, αλλά και δεν αναμένεται να προσφέρουν προστασία από τη νέα υποπαραλλαγή “Κένταυρος”, στην περίπτωση που αυτή επικρατήσει από το φθινόπωρο και μετά.

    Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου οι εταιρείες Pfizer/BioNTech δεσμεύονται να παραδώσουν τις νέες ενισχυτικές δόσεις του επικαιροποιημένου εμβολίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Ερευνητές στη Βρετανία χρονομέτρησαν πόσο κρατά το «ένα στα γρήγορα»!

    Οταν κανείς λέει τη φράση «έλα για ένα στα… γρήγορα», μάλλον δεν...

    Το μεγάλο πλεονέκτημα των ψεύτικων οργασμών

    Ένα μέσο για περισσότερους πραγματικούς οργασμούς φαίνεται πως είναι...

    Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες είναι γραφτό να αποκτήσουν χρήματα

    Ηημέρα που γεννηθήκαμε σηματοδοτεί την αρχή της ζωής μας...