Προβληματισμός για την έξαρση κρουσμάτων στην Αιγιάλεια

    Ημερομηνία:

    Αυτό που προκαλεί έντονο προβληματισμό είναι η επιδημιολογική κατάσταση στην Αιγιάλεια, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

    Κι αυτό, αποδεικνύεται και από τον εντοπισμό αρκετών θετικών κρουσμάτων κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν χθες. Ειδικότερα σε 491 τεστ που έγιναν στο υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς» εντοπίστηκαν 22 θετικά δείγματα, ενώ στο Επιμελητήριο Αχαΐας έγιναν 579 έλεγχοι και βρέθηκαν τρία θετικά.
    Με σκοπό την «επιτήρηση» της κατάστασης στην Αιγιάλεια, ο Δήμος ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) το Σάββατο 21/8 09:00 – 14:30 στο Διακοπτό (Σταθμός ΟΣΕ) και την Κυριακή 22/8 09:00 – 14:30 στην πλατεία παραλίας Συλιβαινιωτίκων Ακράτας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 17χρονος – Έφερε τραύματα από μαχαίρι

    Ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του στην Κόρινθο. Ο ανήλικος άφησε...

    Τον εκδίδει ο αδερφός του για 20 ευρώ – Κακοποίηση 28χρονου ΑμεΑ

    Μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ατόμου με αναπηρία...

    Σεξ, ανεξαρτησία και κράτος πρόνοιας: Αυτό είναι το δανέζικο μοντέλο

    Οι νέοι Δανοί σε αντίθεση με τη γενιά των...