Προβολή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ “1821, η φλόγα της Επανάστασης” στην Καλαμάτα -ακολουθεί η Τρίπολη στις 25 Μαρτίου

    Ημερομηνία:

    Στην Καλαμάτα συνεχίστηκε χθες Δευτέρα 21 Μαρτίου, η σειρά προβολών του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη “1821, η φλόγα της Επανάστασης” -παραγωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία.

    Στην προβολή, στο αμφιθέατρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου και Περιβάλλοντος Ανδρέας Τσουκαλάς, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Τάσος Σαρδέλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

    Το πρόγραμμα των προβολών θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαρτίου στην Τρίπολη (κινηματογράφος CineVille στις 7 το απόγευμα).

    Στις προβολές η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα -δηλαδή είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σε ποια περιοχή θα κοπεί το νερό το πρωί

    Λόγω επείγουσας εργασίας στη δεξαμενή του Πετρωτού, που θα πραγματοποιηθεί την...

    Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε 22 εταιρείες λόγω πώλησης ιρανικού πετρελαίου

    Μεγαλύτερη πίεση άσκησαν οι ΗΠΑ στο Ιράν με κυρώσεις κατά εταιρειών που συμβάλουν...

    Κένυα: Ο πρόεδρος Ρούτο ζητά από την αστυνομία να πυροβολεί «στα πόδια» τους διαδηλωτές που βιαιοπραγούν

    Ο πρόεδρος της Κένυας Ουίλιαμ Ρούτο είπε σήμερα ότι οι αστυνομικοί θα πρέπει...

    Συμβούλιο Ασφαλείας: Η Ελλάδα καταδικάζει τις κατάφωρες επιθέσεις των Χούθι και ζητεί άμεση παύση της βίας – Βίντεο

    Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Υεμένη η...