ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: Ξεκάθαρος στο θέμα της φύλαξης

    Ημερομηνία:

    Κάθετος και ξεκάθαρος  είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, ως προς τα ζητήματα φύλαξης των χώρων του ιδρύματος, αλλά και την εμφάνιση κρουσμάτων παραβατικότητας εντός της Πανεπιστημιούπολης.

    Το Πανεπιστημιακό άσυλο δεν μπορεί να εμφανίζεται ως άλλοθι για τη διατήρηση τέτοιων φαινομένων στους χώρους του Πανεπιστημίου.

    Χαρακτηριστικά τα όσα μας είπε σε σχετική ερώτηση  για το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών και την ύπαρξη τοξικομανών στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης, φαινόμενα που είχαν παρατηρηθεί σε παλιότερους χώρους στο Πανεπιστήμιο.

    «Είναι καθήκον μας όταν πέφτουν στην αντίληψη μας τέτοια περιστατικά να κάνουμε τα δέοντα.  Οι γονείς στέλνοντας το παιδί τους στο Πανεπιστήμιο μας εμπιστεύονται και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μην δείχνουμε ανοχή σε τέτοια φαινόμενα και να τα αφήνουμε να συμβαίνουν.

    Τι διαφορά δηλαδή μπορεί να έχει ένας έμπορος ναρκωτικών που διακινεί παράνομες ουσίες εντός του Πανεπιστημίου και δεν μπορεί να συλληφθεί από την Αστυνομία, από αυτόν που τα διακινεί εκτός του ιδρύματος και συλλαμβάνεται; Ας είμαστε σοβαροί…».

    Άλλο πράγμα, σύμφωνα με τον Πρύτανη, να μην υπάρχει Αστυνομία στο Πανεπιστήμιο και άλλο πράγμα να μην μπορεί να παρέμβει όποτε χρειάζεται και είναι απαραίτητο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξουαλικά όνειρα: Εξάψεις ή κάτι παραπάνω;

    Τα όνειρα, σύμφωνα με τον Sigmund Freud, πρέπει να ερμηνεύονται...

    Έξυπνοι τρόποι για να διαβάζουν περισσότερο τα παιδιά

    Μπορεί όταν τα παιδιά σας να ήταν μικρότερα να...

    Μπορείς να αγοράσεις και να συντηρήσεις ένα κάστρο; Μεσαιωνικά φρούρια βγαίνουν προς πώληση, αλλά… δεν είναι όλα τόσο απλά

    Το να αγοράσεις ένα κάστρο ακούγεται σαν επιπολαιότητα, παρορμητισμός...