“Πρύτανης της χρονιάς” για το 2021 ο Χρήστος Μπούρας του Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία:

Το βραβείο του “Πρύτανη της Χρονιάς” για το 2021 απέσπασε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Χρήστος Μπούρας, από το Διεθνές Κέντρο Ερευνητικών Επιτευγμάτων (International Achievements Research Center). Την βράβευσή του ανακοίνωσε ο Οργανισμός στην ιστοσελίδα του (εδώ), αλλά και με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ανάρτηση του αναφέρει ο Οργανισμός: “Ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, ο καθηγητής κ. Μπούρας έχει αναπτύξει νέες πολιτικές και πρακτικές με στόχο την ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο.

Πιο συγκεκριμένα εν μέσω της Πρυτανείας του έχουν εφαρμοστεί νέες πολιτικές και πρωτοβουλίες με στόχο την υποστήριξη τόσο της έρευνας όσο και της διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων κεφαλαίων start-up για νεοαπασχολούμενο ακαδημαϊκό προσωπικό, προγράμματα χρηματοδότησης για δημόσιες εκδόσεις, βραβεία Έρευνας που στοχεύουν στην προώθηση ερευνητικών δραστηριοτήτων εντός του Πανεπιστημίου αλλά και Βραβεία διδασκαλίας.

Επιπλέον, ο Πρύτανης υποστήριξε ενεργά το επιχειρηματικό πνεύμα και υποστήριξε τη δημιουργία spin-off εταιρειών μαζί με την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού μηχανισμού νομικής προστασίας για τα καινοτόμα ερευνητικά αποτελέσματα του Πανεπιστημίου. Το έργο του κ. Μπούρα στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας είναι αφιερωμένο στη δημιουργία μιας πανεπιστημιούπολης που προωθεί τη συνεργασία και προωθεί την ποικιλομορφία μεταξύ των φοιτητών, του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού.

Για την εξαιρετική του δραστηριότητα, ο καθηγητής Χρήστος Μπούρας τιμήθηκε με τον τίτλο του «Πρύτανη της Χρονιάς 2021». Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον Καθ. Μπούρα και σε όλο το Πανεπιστήμιο Πατρών!”

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Το συχνό σεξ μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο εμφάνισης αυτής της πάθησης

Οι άνδρες με συχνές ερωτικές επαφές (τρεις ή περισσότερες...

Shea butter: Φυσική ενυδάτωση για το ξηρό δέρμα

Αν έχετε ξηρό δέρμα, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει...

ΟΙ ΦΟΥΚΑΙΟΙ: Πως δολοφονήθηκαν οι 5 στα Καλύβια Αγρινίου – 20 χρόνια πριν

H σχιζοφρένεια, η εκδικητική μανία, η παθολογική ζήλια είναι...

Όταν το βάρος σας επηρεάζει τις αρθρώσεις σας

Αν αντιμετωπίζετε ενοχλήσεις στις αρθρώσεις σας όταν κάνετε ορισμένες...