Ψάρι επιτέθηκε και «δάγκωσε» γυναίκα που έκανε τη γοργόνα σε ενυδρείο στην Κίνα – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Ένα σπάνιο επεισόδιο με μια γυναίκα που έκανε τη γοργόνα σε ενυδρείο στην Κίνα να δέχεται επίθεση από ψάρι, κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

    Στο βίντεο από το Xishuangbanna Primitive Forest Park φαίνεται η 22χρονη «γοργόνα» Μάσα να κολυμπάει ανάμεσα στα ψάρια, μέχρι που κάποια στιγμή ένα από αυτά της επιτέθηκε και τη «δάγκωσε».

    Σύμφωνα με την Daily Mail το ψάρι άρπαξε τα γυαλάκια θαλάσσης και το κλιπ που φορούσε στη μύτη η 22χρονη, την οποία τραυμάτισε στο κεφάλι, τον λαιμό και το μάτι.

    Ρωσικά μέσα ενημέρωσης προσθέτουν, μάλιστα, ότι η 22χρονη υποχρεώθηκε να βουτήξει ξανά στη πισίνα λίγο μετά την επίθεση και τον τραυματισμό της.

    Κατά τις ίδιες πηγές, η αποζημίωση που της δόθηκε ήταν μόλις 93 ευρώ αλλά της απαγορεύθηκε να μιλήσει δημόσια για το περιστατικό.

    Ψάρι επιτέθηκε και «δάγκωσε» γυναίκα που έκανε τη γοργόνα σε ενυδρείο στην Κίνα - Δείτε βίντεο
    H 22χρονη μετά την επίθεση που δέχθηκε από το ψάρι

     

    Στο εν λόγω ενυδρείο φιλοξενούνται ψάρια από τους ποταμούς Μεκόνγκ και Γιανκτσέ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί το είδος που επιτέθηκε στη «γοργόνα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές – ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

    Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν τις πρώτους τους...

    «Τσουνάμι» Ιγγλέζου στο «μαργαριτάρι των Calanques»

    Έκανε τη Νότια Γαλλία να… δακρύσει από χαρά η Ασημίνα...

    Greysexuals: Η νέα «γκρίζα ζώνη» στη σεξουαλικότητα των νέων

    Μετά τους asexual και τους… sapiosexual μια νέα κατηγορία «σεξουαλικότητας» εμφανίστηκε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το who is who των εμπρηστών

    Ανδρες που κινούνται με μοτοσικλέτες σε δασικές ή ημιδασικές...