Ψινάκης: “Δεν έχω ακούσει ακόμα το τραγούδι της Eurovison…”

    Ημερομηνία:

    Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε μεταξύ άλλων για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αλλά και για το ενδεχόμενο να δούμε τον Σάκη Ρουβά στο “Γηροκομείο”.

    «Δεν έχω ακούσει ακόμα το τραγούδι της Eurovision, αλλά μου το λένε όλοι και θα το ακούσω. Αλλά έμαθα ότι το κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Στην ΕΡΤ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη γενικά, ότι κι αν κάνει, οι καλλιτέχνες δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά η ΕΡΤ είναι άλλα ντ’ άλλων τα τελευταία χρόνια, στατιστικά.

    Είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης: «Για να το πάρει ο Φωκάς σημαίνει ότι κάτι έχει ακούσει και ο Φωκάς είναι βασικός συντελεστής σε νίκες στη Eurovision. Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρω, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή».

    Σχετικά με το ενδεχόμενο να δούμε τον Σάκη Ρουβά στο “Γηροκομείο”, ο Ηλίας Ψινάκης υπογράμμισε: «Δεν θέλω ποτέ να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον άνθρωπο, να τον καλέσω δηλαδή και να μου πει όχι. Αν θέλει ο Σάκης, ας έρθει, όλοι τον ζητάνε».

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φίνος Φιλμ για τη Γιορτή της Μητέρας: Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες μάνες, τις πιο αγαπησιάρες του πλανήτη

    Η Φίνος Φιλμ τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας μέσα από ένα αφιερωματικό βίντεο...

    ΤΩΡΑ: Πατέρας και γιος έπεσαν σε δύσβατη χαράδρα στη Νέδα – Μεγάλη κινητοποίηση για τη διάσωσή τους

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή της...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας δύο παιδιών ο 31χρονος που σκοτώθηκε – ΦΩΤΟ

    Μεγάλη θλίψη σκορπά στο Αγρίνιο η είδηση του τραγικού...

    To παράπονο της γυναίκας στο μπαλκόνι της Marfin το 2010: Το δράμα μας παραμένει αδικαίωτο – Δεν υπάρχει τρόπος να διαλευκανθεί το έγκλημα;

    Το παράπονό της ότι «παραμένει αδικαίωτο» το έγκλημα της Marfin με τρεις ανθρώπους...