Ψινάκης για Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αυτό, αν ήμουν μάνατζέρ του»

    Ημερομηνία:

    Αντιδράσεις και πολλά σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου. Οι κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Ηλία Ψινάκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να τοποθετηθεί σχετικά.

    «Δεν θέλω να γίνω aggressive (επιθετικός) γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος απέφυγε να απαντήσει.

    Η επιμονή των δημοσιογράφων που ζητούσαν το κάτι παραπάνω τον έκαναν να πει: «Γιατί δε με ρωτάτε κάτι που ξέρω; Που να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του; Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν αυτό, αγάπη μου αν ήμουν μάνατζέρ του».

    Υπενθυμίζουμε πως ο Ηλίας Ψινάκης ήταν για χρόνια μάνατζερ του Σάκη Ρουβά. Μάλιστα το Twitter το θυμήθηκε επισημαίνοντας πώς αν ήταν ακόμα μάνατζέρ του οι δηλώσεις αυτές θα είχαν αποφευχθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέρμο: Το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

    Ο Μέγας Ισαπόστολος και Ιερομάρτυς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Aυτό είναι το παλικάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του

    Νεκρός μέσα στο σπίτι του, εντοπίστηκε ένας 30χρονος που...

    Πύργος: Βγήκε από τη φυλακή και ξανάπιασε… δουλειά

    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον…...

    Σε κατάσταση λιμού επισήμως η πόλη της Γάζας, λέει όργανο υποστηριζόμενο από τον ΟΗΕ -Έντονη αντίδραση του Ισραήλ

    Για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε επισήμως η κατάσταση του λιμού...