Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη έβαλε κούκλες βιτρίνας στα άδεια τραπέζια, σαν… πελάτες! Σταματούν και κοιτούν όλοι!

Ημερομηνία:

Από την στιγμή που πελάτες δεν πατούν στο μαγαζί λόγω των μέτρων, αποφάσισε να κάνει μία ενέργεια που έχουμε δει πρόσφατα στο εξωτερικό και να γεμίσει με κούκλες βιτρίνες βιτρίνας το κατάστημά του!

PHILOXENIA

Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, αντιμετώπισε με αυτόν τον τρόπο τις δύσκολες ημέρες που περνούν οι επιχειρηματίες της εστίασης, τοποθετώντας αρκετές κούκλες σε τραπέζια, πίσω από τον πάγκο, αλλά και σε άλλα σημεία του καταστήματός του, «παίζοντας» τον ρόλο των πελατών.
Κάτι αντίστοιχο είχε πράξει καταστηματάρχης ενός καφέ στη Λιθουανία τον περασμένο Μάιο, με την διαφορά ότι τότε στην χώρα του επιτρέπονταν επισκέπτες, αλλά ως ένα συγκεκριμένο αριθμό και για να φαίνεται γεμάτο το μαγαζί του, έβαλε κούκλες βιτρίνας στα τραπέζια όπου δεν επιτρέπονταν να καθίσουν οι επισκέπτες.

 

Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη έβαλε κούκλες βιτρίνας στα άδεια τραπέζια, σαν... πελάτες! Σταματούν και κοιτούν όλοι! Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη έβαλε κούκλες βιτρίνας στα άδεια τραπέζια, σαν... πελάτες! Σταματούν και κοιτούν όλοι! Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη έβαλε κούκλες βιτρίνας στα άδεια τραπέζια, σαν... πελάτες! Σταματούν και κοιτούν όλοι! Ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη έβαλε κούκλες βιτρίνας στα άδεια τραπέζια, σαν... πελάτες! Σταματούν και κοιτούν όλοι!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Εντυπωσίασαν οι “Γιοι και Κόρες” στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

Με το θεατρικό έργο του Γιάννη Κλαυδιανού, «Γιοί και κόρες»,...

Πάτρα: “Εφυγε νωρίς” η Εφη Μεντζελοπούλου

ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ ΕΤΩΝ 59 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/9/2026...

𝗙𝗮𝗰𝘁𝗼𝗿𝘆 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘀. Πέρα από τους 𝗝𝗼𝘆 𝗗𝗶𝘃𝗶𝘀𝗶𝗼𝗻.

Όταν ακούμε το όνομα 𝗙𝗮𝗰𝘁𝗼𝗿𝘆 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘀, το μυαλό πηγαίνει σχεδόν...

Laura – Η σχολική ποδιά μιας άλλης εποχής! Aπό την Πειραϊκή Πατραϊκή

Σε πολλά παλιά οικογενειακά άλμπουμ συναντά κανείς μαθητές μιας...