Πυρά Κασσελάκη σε Μαρινάκη: Μαθήματα Ιστορίας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Μητσοτάκη και Σημίτη

    Ημερομηνία:

    «Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα», αναφέρει σήμερα (8.11.2023) σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μέσω της οποίας εξαπολύει πυρά κατά του Παύλου Μαρινάκη.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη λέγοντας: «Πρέπει να έχουμε συναίσθηση, ασχέτως τι έγινε πριν το 2015. Ο κ. Κασσελάκης, είναι πρόεδρος ενός κόμματος που μας φόρτωσε το πιο άχρηστο μνημόνιο και έφερε σε ουρές τους πολίτες έξω από τράπεζες και δεν μπορεί να μιλάει με τέτοιο τρόπο για έναν πρώην πρωθυπουργό, υιοθετώντας πλήρως τη ρητορική του υπαρχηγού του, του κ. Πολάκη για χρέη και χρεοκοπία. Η συζήτηση περί παρελθόντος δεν αφορά την κοινωνία, αντίθετα την ενδιαφέρει το παρόν».

    Σήμερα, λοιπόν, ο Στέφανος Κασσελάκης παραθέτει στοιχεία για την πορεία του δημοσίου χρέους και συμπληρώνει:

    «Από το 1995 ως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.! Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...