Πύργος: Αγνοείται 39χρονος, θύμα bullying – Στις έρευνες και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Από τις 4 Μαΐου αγνοούνται τα ίχνη του 39χρονου Θύμιου από τον Πύργο Ηλείας, γεγονός που κινητοποίησε τις Αρχές, ενώ για την εξαφάνιση του σήμανε Silver Alert.

    Στις αναζητήσεις χθες, συμμετείχε και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας. Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Κυνοφιλικής ομάδας έρευνας και διάσωσης «Τζόρνταν» με τον συνοδό του υπαρχιπυροσβέστη, Παναγιώτη Φωκά. Ελέγχθηκαν χώροι περιμετρικά του σπιτιού που διαμένει στην Αγία Βαρβάρα, δίνοντας έμφαση σε εγκαταλελειμμένα ακίνητα, όπου φέρεται να συνήθιζε να επισκέπτεται βρίσκοντας «καταφύγιο».

    GLEARNET

    Ο Ευθύμιος Μπουγάς είναι ο άνδρας που προ ημερών δέχθηκε byllying από ομάδα νεαρών, που δεν δίστασαν βραδινές ώρες να μεταβούν στο σπίτι του να πετάξουν πέτρες και να τον προπηλακίσουν. Βρέθηκε στο στόχαστρο, εξαιτίας της παραμόρφωσης που έχει υποστεί το πρόσωπο του, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 2008. Τελευταία φορά που εθεάθη ήταν όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και να ζητήσει προστασία.

    Φλίγκος

    Ο 39χρονος φορά χειρουργική μάσκα και μιλά με μηχανική υποστήριξη. Αν και παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ζει μόνος του κάτω από άθλιες συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται, ωστόσο αυτή τη φορά και μετά το ακραίο περιστατικό σε βάρος του, εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εξετάζονται πάνω από 15 υποθέσεις! Οι γιατροί «αδειάζουν» ιατροδικαστές

    Πρώτη η «Πολιτεία» έφερνε στο φως της δημοσιότητας πριν...

    Σχολεία: Απουσίες, απαλλαγές από μαθήματα και χρήση κινητών τηλεφώνων – Τι ισχύει τη νέα χρονιά

    Οι απουσίες στα σχολεία, είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα...

    Αγία Σοφία – Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη: Τα φριχτά βασανιστήρια και ο συγκλονιστικός βίος

    Η Αγία Σοφία και οι τρεις θυγατέρες της Πίστη,...

    Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Τιμητικές δηλώσεις από δεκάδες μέλη του Κογκρέσου

    Η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες βρήκε θερμή...