Πύργος: Εξαφανίστηκε η 57χρονη Διονυσία- Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ημερομηνία:

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πύργο Ηλείας από την εξαφάνιση της 57χρονης Διονυσίας Γκότση, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα εξαφανίστηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της στις 18/09/25,και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Διονυσία Γκότση έχει ύψος 1,70 μ., είναι 55 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο σορτσάκι, λευκή μπλούζα και μαύρα πάνινα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

PHILOXENIA
Πύργος: Εξαφανίστηκε η 57χρονη Διονυσία- Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Υγειονομική Βόμβα σε παραλία στην Εύβοια: Χιλιάδες πόδια από κότες και γαλοπούλες ξεβράστηκαν στην ακτή

Σοκ στην Εύβοια προκάλεσε το περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο (22.08.2026),...

Politico: Εξοπλιστικό πρόγραμμα-μαμούθ 12 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την αποτροπή της Ρωσίας – Πώς χτίζει νέο οπλοστάσιο

Σε μια κομβική αλλαγή της αμυντικής της στρατηγικής, η Γερμανία δρομολογεί...

Απίστευτη κτηνωδία στην Κέρκυρα: Οδηγός πάτησε και σκότωσε σκυλί που κοιμόταν στο δρόμο

Μια απίστευτη κτηνωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/08)...

Αυτά είναι τα χρυσαφικά και τα έργα τέχνης που εντόπισε η ΕΛΑΣ στο σπίτι-«καβάτζα» στην Κυψέλη – ΦΩΤΟ

Η οικία στην Κυψέλη, την οποία χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» αποθήκευσης...