Πύργος Ηλείας: Καζάκος και Τσακνής στο συλλαλητήριο των αγροτών στις 02/09

    Ημερομηνία:

     Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Καζάκος και ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο των αγροτοκτηνοτρόφων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου  στις 7:30 το απόγευμα, στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο, διεκδικώντας “την επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων, που επιδεινώθηκαν μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές”.

    Αυτό αποφασίστηκε σε πρόσφατη σύσκεψη που διοργάνωσε η ΟΑΣΗ στην Αρχ. Ολυμπία, όπου όλοι οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών εξέφρασαν την  αποφασιστικότητά τους να αγωνιστούν για να παραμείνουν στον τόπο τους, διεκδικώντας από την Κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο φορέα, την ικανοποίηση των δίκαιων -όπως υποστηρίζουν- αιτημάτων τους.

    «Δεν πάμε ούτε βήμα πίσω από τα αιτήματά μας», δήλωσαν χαρακτηριστικά και τόνισαν ότι «τώρα ξεκινάει ο δικός μας μεγάλος αγώνας για να ζήσουμε στον τόπο μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο Πρόεδρος της Ολυμπίας οδού για την Πατρών Πύργου που σήμερα παραδόθηκε – βίντεο

    Ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκινημένος ο Πρόεδρος και Διεθύνων...

    Πάτρα: Η Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή του Εργατικού Κέντρου

    Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο...

    Πάτρα: Εργαστήρια του Κέντρου Παράδοσης και Πολιτισμού Σκιές και Μάσκες στα Παλαιά Σφαγεία (Φωτό)

    Συνεχίζονται στις αίθουσες εργαστηρίων του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων...