Πύργος: Συνεχείς οι κλοπές αυτοκινήτων

    Ημερομηνία:

    Στα Χαλικιάτικα του Πύργου φαίνεται πως έχουν βρει «στέκι» οι ληστές αυτοκινήτων καθώς μέσα σε δύο μέρες έχουν κλαπεί δύο οχήματα.

    Αρχικά, το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο ιδιοκτήτης ενός αγροτικού αυτοκινήτου το στάθμευσε το όχημα προκειμένου να επισκεψθεί πρακτορείο του ΟΠΑΠ, γύρισε και το αυτοκίνητο απλά είχε εξαφανιστεί. Βέβαια, το γεγονός ότι το όχημα ήταν ξεκλείδωτο και τα κλειδιά επάνω στη μηχανή, λειτούργησε ως κίνητρο για τον κλέφτη ο οποίος το πήρε και εξαφανίστηκε «σαν κύριος».

    Φλίγκος

    Βέβαια ο δράστης δεν είχε μελετήσει και πολύ καλά το σημείο καθώς οι κινήσεις και το πρόωπό του καταγράφηκαν από κάμερες και η αστυνομία ήδη κινείται προς εντοπισμό του.

    GLEARNET

    Κοντά στο σημείο της πρώτης κλοπής εχθές, στο σταθμό των ΚΤΕΛ, ακόμα ένας οδηγός άφησε τα κλειδιά στη μηχανή και έχασε το αυτοκίνητό του με πανομοιότυπο τρόπο.

    Και σε αυτή την περίπτωση όμως αναμένεται να βρεθεί ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία.

    Συμβουλή: Δεν αφήνουμε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο και τα κλειδιά στη μηχανή, ούτε για ένα λεπτό! Δεν πάμε γυρεύοντας!

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονισμένος ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    Η απώλεια του Άρη Τηλιγάδη μας συγκλονίζει όλους. Υπήρξε φίλος...

    Πάτρα: Ο Στέλιος Αποστολόπουλος για τον “γάτο”

    Έφυγε ο “Γάτος”… Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει αρκετά κοντά.Ερχόσουν...

    Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον γύρο και στο ντονέρ

    Ντονέρ ή γύρος; Δύο street food με αρκετές διαφορές, αλλά κοινή...

    Aντιγήρανση: Με ποιες φυτικές ενώσεις συνδέεται;

    Γνωρίζατε ότι η αντιγήρανση περνάει από το πιάτο σας;...