Πύργος: Τον λήστεψε ενώ έβαφε την εκκλησία του χωριού – Τον έριξε από σκάλα και άρχισε να τον χτυπά

    Ημερομηνία:

    Απύθμενο θράσος είχε ένας νεαρός σε χωριό της Ηλείας καθώς προκειμένου να ληστέψει έναν 73χρονο στο χωριό Βυτινέικα του Πύργου, τον έριξε από τη σκάλα ενώ εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού στην εκκλησία του χωριού και στη συνέχεια τον χτύπησε.

    Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή όταν ο νεαρός επιτέθηκε στον 73χρονο την ώρα που έβαφε την εκκλησία του χωριού.

    Αρχικά τον έσπρωξε από σκάλα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και στη συνεχεία με την άσκηση σωματικής βίας, χτυπώντας τον στο πρόσωπο αφαίρεσε από την κατοχή του μια χρυσή αλυσίδα με εικόνα της Παναγίας, ένα χρυσό δαχτυλίδι, τα κλειδιά οχήματος του και το κινητό του τηλέφωνο.

    Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας στον Πύργο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

    Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Ηλεία, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο άνδρα, που εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε Ιερό Ναό και αφού αρχικά τον έσπρωξε από σκάλα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, στη συνεχεία με την άσκηση σωματικής βίας, χτυπώντας τον στο πρόσωπο αφαίρεσε από την κατοχή του μια χρυσή αλυσίδα με εικόνα της Παναγίας, ένα χρυσό δαχτυλίδι, τα κλειδιά οχήματος του και το κινητό του τηλέφωνο.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νορβηγία: Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Χάραλντ – Τα σκάνδαλα που ρίχνουν «σκιές» στο Παλάτι

    Σε μια περίοδο έντονων πιέσεων για τη νορβηγική βασιλική...

    Κοντεύει να μείνει άστεγη – «Ο πολυεκατομμυριούχος αδελφός μου δεν πρόκειται να με βοηθήσει»

    Για χρόνια, ο αδελφός μιας γυναίκας, την καθησύχαζε πως θα είναι...

    Κρουασάν: Από τα προϊόντα περιπτέρου στη ζεστή νοστιμιά των μικρών φούρνων

    Ώρα 7:45 το πρωί κι έξω από ένα microbakery...

    Οι ακραίοι τρόποι που οι χώρες προσπαθούν να βάλουν φρένο στον υπερτουρισμό

    Η παγκόσμια τουριστική κίνηση κατευθύνεται προς νέο ιστορικό υψηλό, με τις...