Πύργος: Τον λήστεψε ενώ έβαφε την εκκλησία του χωριού – Τον έριξε από σκάλα και άρχισε να τον χτυπά

    Ημερομηνία:

    Απύθμενο θράσος είχε ένας νεαρός σε χωριό της Ηλείας καθώς προκειμένου να ληστέψει έναν 73χρονο στο χωριό Βυτινέικα του Πύργου, τον έριξε από τη σκάλα ενώ εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού στην εκκλησία του χωριού και στη συνέχεια τον χτύπησε.

    Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή όταν ο νεαρός επιτέθηκε στον 73χρονο την ώρα που έβαφε την εκκλησία του χωριού.

    Αρχικά τον έσπρωξε από σκάλα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και στη συνεχεία με την άσκηση σωματικής βίας, χτυπώντας τον στο πρόσωπο αφαίρεσε από την κατοχή του μια χρυσή αλυσίδα με εικόνα της Παναγίας, ένα χρυσό δαχτυλίδι, τα κλειδιά οχήματος του και το κινητό του τηλέφωνο.

    Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας στον Πύργο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

    Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Ηλεία, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο άνδρα, που εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε Ιερό Ναό και αφού αρχικά τον έσπρωξε από σκάλα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, στη συνεχεία με την άσκηση σωματικής βίας, χτυπώντας τον στο πρόσωπο αφαίρεσε από την κατοχή του μια χρυσή αλυσίδα με εικόνα της Παναγίας, ένα χρυσό δαχτυλίδι, τα κλειδιά οχήματος του και το κινητό του τηλέφωνο.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεσπότης μπήκε στη φωτιά με το λείψανο της Αγίας Παρασκευής και το θαύμα έγινε!!!

    Τοῦ Μητροπολίτου Καστορίας Καλλινίκου. Τήν παραμονή τῆς ἑορτῆς τῆς ἁγίας...

    Θύμα κυνηγών για 35.000 λίρες έπεσε το λιοντάρι-σταρ Μπλόντι

    Αδίστακτοι κυνηγοί σκότωσαν το θρυλικό λιοντάρι Μπλόντι, όταν κατάφεραν να...

    15ΧΡΟΝΟΣ: Πρέπει να βρεθεί μόσχευμα ήπατος μέχρι αύριο! Θρίλερ στο Τορίνο – Τι λέει ο Ανδρέας Ηλιάδης

    Κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για τον 15χρονο Δημήτρη...

    Κέιτι Πέρι και Τζάστιν Τριντό δείπνησαν μαζί στο Μόντρεαλ, «πυροδοτώντας» φήμες για νέο ειδύλλιο

    Η διεθνούς φήμης ποπ σταρ Κέιτι Πέρι, «φρεσκοχωρισμένη» από την σχέση της...