Πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στη Βοσνία – Τουλάχιστον 10 νεκροί και 20 τραυματίες, δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 20 τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Τρίτη το βράδυ σε οίκο ευγηρίας στην Τούζλα, στη βορειοανατολική Βοσνία, ανακοίνωσε το ίδιο το ίδρυμα.

    «Δυστυχώς (…) 10 ένοικοι απεβίωσαν και (άλλοι) περίπου είκοσι τραυματίστηκαν» εξαιτίας της φωτιάς, η οποία εκδηλώθηκε περί τις 20:55 (τοπική ώρα· 21:55 ώρα Ελλάδας) στον έβδομο όροφο, διευκρίνισε ο οίκος ευγηρίας σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

    Στον  όροφο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά υπήρχαν ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα και συνολικά δέκα από αυτούς έχασαν τη ζωή τους, είχε μεταδώσει νωρίτερα το Klix.ba.

     

    Περίπολοι της αστυνομίας, πυροσβέστες και τραυματιοφορείς έσπευσαν επιτόπου για να απομακρύνουν τους φιλοξενούμενους και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ανέφερε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο.

    Η εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Κλινικού Κέντρου Τούζλα επιβεβαίωσε ότι αρκετοί ασθενείς έλαβαν θεραπεία για δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

    «Τρεις ασθενείς νοσηλεύονται στην Κλινική Εσωτερικής Παθολογίας λόγω δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα, δύο στη μονάδα εντατικής θεραπείας και ένας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κλινική εισαγωγής όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ιατρική περίθαλψη», δήλωσε η Άστσεριτς Μουγιεντίνοβιτς

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα 6,1 δισ. τα έσοδα από τόκους για τις 4 συστημικές τράπεζες

    Σημαντική συνεισφορά στα καθαρά έσοδα από τόκους έχει το...

    Ερευνα: Η εφηβεία διαρκεί μέχρι τα 30

    Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ διαπίστωσαν ότι ο εγκέφαλος περνάει...