Πυροσβεστική: Προκήρυξη για 3.600 μόνιμες θέσεις – Οι προϋποθέσεις

    Ημερομηνία:

    Δρομολογούνται άμεσα οι προσλήψεις 3.600 μονίμων στην πυροσβεστική, εκ των οποίων οι 3.505 θέσεις εργασίας κατανέμονται στο πυροσβεστικό προσωπικό Γενικών Καθηκόντων και οι υπόλοιπες 125 στο πυροσβεστικό
    προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων.

    Πρόθεση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος είναι να προγραμματίσει προσλήψεις πριν την αντιπυρική περίοδο.

    Όπως έχει προαναγγείλει και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, κατά την παρουσίαση του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2023 η πλειονότητα των θέσεων θα απευθύνεται σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Οι οργανικές θέσεις Πυρονόμων – Αρχιπυροσβεστών – Υπαρχιπυροσβεστών – Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων προσαυξάνονται κατά τρεις θέσεις και καταλαμβάνονται από τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, οι οποίοι κρίθηκαν επιτυχώς από τα αρμόδια συμβούλια προς ένταξη στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό, κατ’ εφαρμογή των παραγράφων 7 και 8 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011.

    Αντιστοίχως, καταργούνται 3 οργανικές θέσεις πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης και οι εναπομείνασες οργανικές θέσεις αυτών ανέρχονται σε 1.557.

    Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2026

    ΚΗΔΕΙΑ Την  πολυαγαπημένη  μας ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ (χήρα) ΚΩΝ. ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΔΑΣΚΑΛΑ...

    Η Αρχαία Ολυμπία με AI- Δείτε πώς ήταν πριν από 2.000 χρόνια- ΒΙΝΤΕΟ

    Μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ της Microsoft και του Υπουργείου Πολιτισμού...

    Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο after party των BAFTA

    Στο after party των βραβείων BAFTA έδωσαν «το παρών» η Κλέλια Ανδριολάτου και...