Πυροβόλησαν 37χρονο στα πόδια – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Ένας 26χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, χθες, ο οποίος μαζί με συνεργούς του, επιτέθηκε και πυροβόλησε στα πόδια 37χρονο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το grtimes.gr, εξιχνιάστηκε έπειτα από τις άμεσες προανακριτικές ενέργειες του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου. Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρία άτομα, ηλικίας 28, 26 και 23 ετών, ένας εκ των οποίων συνελήφθη, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες χθες στην περιοχή του Δενδροποτάμου, δύο εκ των παραπάνω επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας, για άγνωστο λόγο, στον 37χρονο, ενώ ο έτερος συνεργός πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Ευόσμου από αστυνομικούς της επιληφθείσας Υπηρεσίας, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος, o οποίος θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ο τραυματίας παρελήφθη από σταθμό ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των έτερων δύο συνεργών.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι Katseye κατέκτησαν για πρώτη φορά την κορυφή του Billboard 200

Οι Katseye κατέκτησαν για πρώτη φορά την κορυφή του Billboard 200...

Επιχείρηση για την ανάσυρση αυτοκινήτου από ποτάμι στο Ηράκλειο: Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Μεγάλη επιχείρηση διεξήχθη χθες Δευτέρα στο Ηράκλειο μετά την πτώση ΙΧ αυτοκινήτου στις...