Πυροβόλησε τους θαμώνες καφενείου πάνω σε καυγά

    Ημερομηνία:

    Η ψυχραιμία ενός από τους θαμώνες ενός καφενείου στην κοινότητα Κοκκάλα του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, απέτρεψε το μακελειό που θα προκαλούσε ένας ηλικιωμένος ο οποίος καυγάδισε με κάποιους από αυτούς και δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εναντίον τους με το πιστόλι που είχε μαζί του!

    Ο θαρραλέος θαμώνας παρακολουθούσε τον έντονο καυγά που είχε ξεσπάσει για άγνωστη αιτία το βράδυ της Τετάρτης και είδε τον 70χρονο «πιστολέρο» να βγάζει το πιστόλι που είχε κρυμμένο στη ζώνη του και να πυροβολεί. Αμέσως, έπεσε πάνω του ρίχνοντάς τον στο δάπεδο με αποτέλεσμα να αστοχήσει! Και ενώ όλοι είχαν «παγώσει», ο δράστης βρήκε ευκαιρία να το σκάσει τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Οι θαμώνες ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Αρεόπολης οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για να συλλάβουν τον οπλοφόρο. Ο 70χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, συνελήφθη και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του , βρέθηκαν το πιστόλι που χρησιμοποίησε, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, δυο κυνηγετικά όπλα και 48 φυσίγγια.

    Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και διέταξε να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών το προσεχές Σάββατο 25 Οκτωβρίου στην Πάτρα

    Μια σημαντική πολιτική και αναπτυξιακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην...

    Επιτυχία BYD στη Βρετανία: Οι πωλήσεις στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξήθηκαν κατά 880%

    Εντυπωσιακή άνοδο παρουσίασε η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία BYD στη βρετανική αγορά, καταγράφοντας αύξηση 880% στις...

    Αυτοκίνητο: Μάθετε αν είστε στη μαύρη λίστα των διασταυρώσεων

    Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε συνεργασία με...

    Προϋπολογισμός: «Kάβα» 620 εκατ. ευρώ για επιπλέον κρατικές δαπάνες το 2027

    Πριν καν ψηφιστεί ο νέος Κρατικός Προϋπολογισμός με όλες τις μόνιμες παροχές...