Πυροβολισμοί σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι – Ένας νεκρός φύλακας, πολλά τραυματισμένα παιδιά

    Ημερομηνία:

    Ένας σχολικός φύλακας έπεσε νεκρός και πέντε παιδιά τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που εξαπέλυσε ένας 14χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο στο κέντρο του Βελιγραδίου σήμερα το πρωί.

    Σύμφωνα με τη Mirror, ο μαθητής της 7ης τάξης εισήλθε στο κτήριο του σχολείου στις 8:30 το πρωί και άρχισε να πυροβολεί,  προκαλώντας τον τραυματισμό αρκετών συμμαθητών του και τον θάνατο ενός εργαζομένου στο σχολείο.

    Το Δημοτικό Σχολείο «Vladislav Ribnikar» βρίσκεται στη συνοικία Βράτσαρ της σερβικής πρωτεύουσας,  όπου υπάρχουν πολλά μουσεία και πρεσβείες. Αυτήν την ώρα, μεγάλο μέρος της περιοχής έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις,  και δέκα ασθενοφόρα βρίσκονται μπροστά από το σχολείο.

    GLEARNET

    Όπως αναφέρει η Mirror, οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο μετά την επίθεση βρήκαν το αγόρι να στέκεται με το όπλο στο χέρι, αφού είχε ανοίξει πυρ εναντίον μαθητών και προσωπικού. Ο δράστης έχει πλέον συλληφθεί.

    Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή των τραυματιών,  ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα αγόρι και ένα κορίτσι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

    Ο Zoran Kesić, Σέρβος κωμικός και πατέρας ενός μαθητή στο σχολείο, ήταν ένας από τους ανήσυχους γονείς που έσπευσαν έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα για να μάθουν τι συνέβη. «Δεν ξέρω τι να πω, είναι φρικτό… είμαι πολύ ταραγμένος… τα παιδιά μας όλα φοιτούν εδώ», δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...