flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΣΤΟΝ “ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ”: Η ΑΚΕ λέει ότι είναι αποκύημα τα φαντασίας γνωστού συνδικαλιστή

Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας” λάβαμε το εξής:

Σχετικά με την πολύκροτη ιστορία με τις «πιτζάμες» του Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝ Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», επί της ουσίας η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων του Σωματείου του Νοσοκομείου έχει να παρατηρήσει τα εξής:

« Δυσκολευόμαστε να φανταστούμε τον κο Αναπληρωτή Διοικητή να περιφέρεται με πιτζάμες στα Επείγοντα. Περιμένουμε να μας υποδείξει ο καταγγέλλων Αντιπρόεδρος του Σωματείου με ποιο λογισμικό μέσω κινητού υπάρχει πρόσβαση σε κρυφές κάμερες σε εσωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου…

Είναι προφανές πως η συγκεκριμένη ιστορία είναι αποκύημα της φαντασίας του κου Αντιπροέδρου, ο οποίος αρέσκεται στο να πλάθει ιστορίες τραβηγμένες από τα μαλλιά. Έχοντας πάντα το βλέμμα του σε εκλογή σε θέσεις στην Αυτοδιοίκηση, η δημιουργία εντυπώσεων ήταν ανέκαθεν το άρμα του για να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας και να αυτοπροβάλλεται, θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό της καλπάζουσας ματαιοδοξίας του.

Όσοι εργάζονται στο Νοσοκομείο μας, έχουν συνηθίσει οι διοικούντες του Νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ επισκέπτονται τα Επείγοντα ειδικά σε ημέρες εφημερίας και ουδέποτε εκφράστηκαν παράπονα από την παρουσία τους. Είναι κατάπτυστο να υπονοείται πως οι συνάδελφοι φοβούνται έλεγχο από οποιονδήποτε, επειδή δεν είναι στο πόστο τους.

Τα προβλήματα ανέκαθεν δημιουργούνταν από τον κο Αντιπρόεδρο, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου. Παρά ταύτα, έχει άποψη επί παντός επιστητού ενώ είναι διαρκώς απών. Επικαλείται πάντα “ψιθύρους” στις βαρύγδουπες καταγγελίες του ενώ ο ίδιος είναι κλεισμένος σε ένα κοντέινερ διαβάζοντας εφημερίδες, βλέποντας τηλεόραση και ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα ως διαχειριστής της ιστοσελίδας του Σωματείου.

Τις αυθαίρετες δηλώσεις του τις έχουν πληρώσει ακριβά οι συνάδελφοι στο παρελθόν με την καταδίκη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τη συκοφαντική δυσφήμηση ειδικευόμενου γιατρού. Και συνεχίζουν και τις πληρώνουν, γιατί εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη διαφαινόμενη ρήξη στις τάξεις του “προοδευτικού” Προεδρείου του Σωματείου. Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε πλήρως για τον αρνητικό ρόλο του κου Αντιπροέδρου στη λειτουργία του Σωματείου. Φυσικά δεν ξεχνάμε την άθλια κατάσταση στην οποία περιήλθε το Ταμείο εξαιτίας της κακοδιαχείρισης επί των ημερών του ως Προέδρου ούτε την πεισματική άρνησή του να πραγματοποιηθεί έλεγχος των οικονομικών από ορκωτό λογιστή.

Το «Νυστέρι» αγνόησε τη βούληση των συναδέλφων, που μας έφεραν 3 φορές στην πρώτη θέση, συνέπραξε με αυτόν που κατηγορούσε και τον έβαλε στη θέση του Αντιπροέδρου.  Αφού αυτός υποδαύλισε τους πάντες, τώρα συνειδητοποίησαν κάποιοι με ποιον έχουν να κάνουν και τι είδους πρακτικές ακολουθεί διαχρονικά. Το μόνο επίτευγμά του είναι η απογύμνωση του συνδικαλιστικού χώρου από το κύρος του με κακοδιαχείριση και συκοφαντίες.

Επ’ ευκαιρία της παρουσίας της Ελεγκτικής Επιτροπής σε επερχόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία έχει ζητήσει αρκετές διευκρινίσεις μετά τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποίησε, θα επαναφέρουμε τα αιτήματα μας. Δεν ξεχνάμε τη δέσμευση προς τους συναδέλφους μας ν’ απαντηθεί ένα καίριο ερώτημα των μελών: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ???!!! »

ypen