Qatargate – Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση – «Να πάει στο σπίτι» ζήτησε ο δικηγόρος της

    Ημερομηνία:

    Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 η ακρόαση της Εύας Καϊλή για την υπόθεση του Qatargate από το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών. Η ακρόαση είχε ξεκινήσει στις 14:30.

    Μέσα στις επόμενες ώρες θα βγει η απόφαση των δικαστών για το εάν η ευρωβουλευτής θα αφεθεί από την φυλακή για να βρεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, πιθανόν με βραχιολάκι, ή αν θα παραμείνει στην φυλακή.

    Από πλευράς του στις δηλώσεις του ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, είπε στα ΜΜΕ πως ζήτησε την απελευθέρωση της ευρωβουλευτού υπό όρους. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, ούτε να φύγει από τη χώρα, ούτε να αλλοιώσει στοιχεία, για τον απλό λόγο ότι η δικογραφία είναι γνωστή σε όλους.

    Δείτε φωτογραφία από τις δηλώσεις του συνηγόρου της Εύας Καϊλή μετά το πέρας της ακρόασης

    dikigoroi-kaili-55

     

    Στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο έτερος συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημείωσε πως η κυρία Καϊλή δεν πρόκειται να παραδεχθεί πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει ενώ εξαπέλυσε και επίθεση και κατά του Ιταλού ευρωβουλευτή, Αντόνιο Παντσέρι, λέγοντας πως δεν εισέφερε κανένα στοιχείο στην υπόθεση και πως είναι «ικανός να κατηγορήσει μέχρι και τον πάπα της Ρώμης».

    Σβεν Μαρί πριν την ακρόαση: Να πάει σπίτι στο παιδί της

    Νωρίτερα, η γραμμή που ακολούθησε ο νέος συνήγορος της κυρίας Καϊλή Σβεν Μαρί, υποστηρίζοντας πως είναι μητέρα και η θέση της είναι στο σπίτι με το παιδί της. «Είναι μητέρα ενός παιδιου που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς της. Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι» δήλωσε αρχικά κατά την άφιξή του ο αποκαλούμενος και «δικηγόρος του διαβόλου» σύμφωνα με τον οποίο το αίτημα της πλευράς Καϊλή θα είναι η αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Φωτήλας στην Παναχαϊκή

    Εγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας: Είχα τη χαρά να...

    Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το υπουργικό με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι αποφάσεις και τα επόμενα βήματα

    Λαμβάνοντας το Σάββατο τις αποφάσεις του για τους αντικαταστάτες του...

    ΠΑΤΡΑ: Γιγαντοπανό απέναντι από την Αστυνομία – ΦΩΤΟ

    Εγραψαν οι γυναίκες ενάντια στην πατριαρχία: Γιγαντοπανό στην πλατεία...

    Μαίνονται οι πυρκαγιές στη Σμύρνη: Εκκενώθηκαν τουλάχιστον 10 οικισμοί, κάηκαν σπίτια και έχουν συλληφθεί 17 άτομα

    Πολλά πύρινα μέτωπα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι τουρκικές πυροσβεστικές δυνάμεις το τελευταίο 24ώρο...