flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

“Αρπάχτηκαν” Κούγιας και Φλαμής για την Πισπιρίγκου! Αγρια “κόντρα” για δικηγόρο και δημοσιογράφο – ΒΙΝΤΕΟ

Αδικαιολόγητη και χωρίς κανένα στοιχείο επίθεση στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» που αποκάλυψε την υπόθεση «Πισπιρίγκου» έκανε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μιλώντας χθες στον Antenna. Στην προσπάθειά του να κατηγορήσει Αθηναίους δημοσιογράφους οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση της πελάτισσάς του, «θυμήθηκε» πως το θέμα ξεκίνησε από την Πάτρα. Χωρίς να αναφέρει την «πηγή»,μ την εφημερίδα ή το όνομα του δημοσιογράφου κατηγόρησε τους Πατρινούς πως… δημιούργησαν το θέμα για να… έχουν ειδήσεις! Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όπως έχω δεσμευτεί, δεν θέλω να κάνω παρουσία στην τηλεόραση όσον αφορά στην υπόθεση Πισπιρίγκου λόγω της σκληρής συμπεριφοράς την οποία έχουν δείξει μέχρι τώρα όσοι μέσω των ΜΜΕ προσέγγισαν την υπόθεση αυτή. Από την πρώτη στιγμή προσπαθώ να διορθώσω αυτή την τραγική εικόνα, που είναι μία άδικη εικόνα. Αυτή την οποία δημιούργησαν κάποιοι οι οποίοι που από την πρώτη στιγμή από την Πάτρα ένας περίεργος τύπος δημοσιογράφος άρχισε να δημιουργεί αυτή την υπόθεση για να δημιουργήσει θέμα εκπομπών και το θέμα αυτό το αγκάλιασαν και στην Αθήνα λόγω ελλείψεως θεμάτων. Πλησίασαν τη συγκεκριμένη γυναίκα «δημοσιογράφοι» μεταξύ των οποίων ο γιος ενός περίφημου δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ, την έπεισαν να βγαίνει σε συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές λέγοντάς της και φέρνοντάς την σε επαφή με τους επικεφαλής των εκπομπών ότι θα τη βοηθήσουν γιατί κάποιοι προσπαθούν να τη δυσφημίσουν και αυτοί θα την υπερασπιστούν. Συγχρόνως οι ίδιοι επικεφαλής αυτών των εκπομπών της διόριζαν δικηγόρους και δυστυχώς ενώ την είχαν βεβαιώσει ότι θα τη βοηθήσουν –κι αυτή ούσα άπειρη και χαροκαμένη έχοντας χάσει τρία παιδιά και βλέποντας τι άρχισε να γίνεται- υπέκυψε σε αυτόν τον πειρασμό. Δεν πίστευε ποτέ, τώρα τα αντιλαμβάνεται όλα, ότι είναι δυνατόν ακόμα και οι δικηγόροι της να δίνουν αντίγραφα των δικογραφιών σε δημοσιογράφους, οι οποίοι άρχισαν να χτίζουν καριέρα πάνω σε αυτή την υπόθεση»!

 

Αλήθεια ποιον εννοεί ο κ. Κούγιας «περίεργο τύπο δημοσιογράφο από την Πάτρα»; Τα τρία πρώτα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την υπόθεση Πισπιρίγκου, υπέγραφε στην «Πελοπόννησο» ο Κωνσταντίνος Φλαμής, ενώ στη συνέχεια έγραφαν οι Γιώργος Αναστασόπουλος, Μαρία Παπαγιαννακοπούλου κλπ. Αν λοιπόν θεωρήσουμε ότι ο κ. Κούγιας αναφέρεται στο πρώτο ρεπορτάζ της «Π», θεωρεί ότι ο Κ. Φλαμής… κατασκεύασε την είδηση για να δημιουργήσει «θέμα»! Ο ίδιος απάντησε: «Δεν ξέρω αν εννοεί εμένα ο κ. Κούγιας, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσει. Αν πραγματικά όμως πιστεύει ότι «κατασκεύασα» την είδηση, ε τότε κάποιοι δικηγόροι, γιατροί, ιατροδικαστές, Εισαγγελείς, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., νοσηλευτές και άλλοι μάρτυρες της υπόθεσης προφανώς κατά τον κ. Κούγια είναι «συμμέτοχοι» στην κατασκευή. «Ξυπνήσαμε όλοι μαζί μια μέρα και είπαμε… ας πάμε να καταδικάσουμε την Πισπιρίγκου. Ημαρτον»!

 

Η κατάθεση Δασκαλάκη

 

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας  πριν από λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά ήθελε να αποφύγει δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες και πήγε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων πολύ νωρίς το πρωί.

Εκτός όμως από την κατάθεση που έδωσε δήλωσε και παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για τις δολοφονίες των δύο παιδιών του.

«Θέλω να τιμωρηθεί  αυτός που ευθύνεται για τους θανάτους των κοριτσιών» είπε στη δικαστική λειτουργό. Αυτό σημαίνει ότι ποινικά βρίσκεται απέναντι στην Ρούλα Πισπιρίγκου και σε αυτή την υπόθεση, καθώς ήδη έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και στην υπόθεση για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης και στους δύο θανάτους των κοριτσιών δεν ήταν παρών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε υποστηρίξει ότι η Μαλένα δεν είχε κάποιο σημάδι πάνω της ενώ αποκαλύπτει ότι μετά το θάνατο του παιδιού προσπαθούσαν ως ζευγάρι να τα βρουν. Επισκέφθηκαν ακόμα και ψυχολόγο και στη ζωή τους ήρθε η Ίριδα καθώς η Τζωρτζίνα ζητούσε αδερφάκι.

Για το θάνατο της Ίριδας ο πατέρας των κοριτσιών εξήγησε πως ειδοποιήθηκε τη μοιραία ημέρα καθώς είχε φύγει από το σπίτι δύο με τρεις ημέρες νωρίτερα γιατί ανακάλυψε απιστία  της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας των παιδιών σε όλες τις καταθέσεις του αναφέρεται στη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι ήταν μία καλή μητέρα που φρόντιζε τα κορίτσια. Με την πρώην σύζυγό του δεν έχει καμία επαφή ενώ έχει παραδοθεί και το σπίτι της οδού Μπιζανίου. Την επόμενη Τρίτη αποσφραγίζεται και το σπίτι της σπιτονοικοκυράς του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη -Πισπιρίγκου.

 

Κατέθεσε και η Δήμητρα;

Πληροφορίες που «κυκλοφορούσαν» χθες στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» έλεγαν πως πιθανόν και η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, κατέθεσε στην ανακρίτρια. Κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Στο μεταξύ σήμερα το πρωί σύμφωνα με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Λέων αποσφραγίζεται το διόροφο της οδού Μπιζανίου. Εκεί που διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.