“Χαμός” στη Βούντενη από τον αέρα! Επεσαν δένδρα, “ξηλώθηκε” κολώνα – Χωρίς ρεύμα η περιοχή – φωτό

Ημερομηνία:

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει από τις 2 τα ξημερώματα η περιοχή της Βούντενης καθώς δένδρο ξεριζώθηκε, έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και έριξε κολώνα ρεύματος. Οι κάτοικοι έχουν ειδοποιήσει τον ΔΕΔΔΗΕ και αναμένουν την αποκατάσταση καθώς δεν έχουν ούτε θέρμανση. Φοβούνται δε και ζημιές στα προϊόντα των καταστημάτων τους. Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή λόγω των ισχυρών ανεμων έχουν σημειωθεί και άλλες πτώσεις δένδρων.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος από τα ξημερώματα σε πάρα πολλές περιοχές της Πάτρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οπως φαίνεται οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από τη νύχτα έχουν προκαλέσει ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα από τις 4 τα ξημερώματα να είναι χωρίς ρεύμα μεταξύ άλλων οι περιοχές Μεσσάτιδα, Μπάλα, Βελβίτσι, αλλά και από το Ρίο σημαντικά τμήματα είναι χωρίς ρεύμα.

Μάλιστα πολίτες που επικοινώνησαν με τις υπηρεσίες εάλαβαν την απάντηση πως οι βλάβες θα αποκατασταθούν μετά από αρκετές ώρες.

"Χαμός" στη Βούντενη από τον αέρα! Επεσαν δένδρα, "ξηλώθηκε" κολώνα - Χωρίς ρεύμα η περιοχή - φωτό "Χαμός" στη Βούντενη από τον αέρα! Επεσαν δένδρα, "ξηλώθηκε" κολώνα - Χωρίς ρεύμα η περιοχή - φωτό "Χαμός" στη Βούντενη από τον αέρα! Επεσαν δένδρα, "ξηλώθηκε" κολώνα - Χωρίς ρεύμα η περιοχή - φωτό

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Iερέας έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του στα Χανιά – «Με καθοδηγούσε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ»

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου κάθεται, έξι χρόνια...

DSRB: Ελλάδα και Τουρκία στη νέα «αμυντική τράπεζα» – Στόχος η λειτουργία το 2027

Την ίδρυση μιας νέας πολυμερούς τράπεζας για τη χρηματοδότηση...

SwitzGroup για Bread Factory: «Να μη χαθεί μια υγιής δραστηριότητα»

Την άρση της δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών εταιρειών 9 καταστημάτων...