“Εφυγε” από την ζωή ο “μετρ της νύχτας” Αρης Βλάχος! Πέθανε σε Νοσοκομείο της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Αγρινίου, ο θάνατος του Ακη (Ταξιάρχη) Βλάχου, σε ηλικία 64 ετών.

    Ο εκλιπών έφυγε απο τη ζωή μετά απο νοσηλεία σε νοσοκομείο της Πάτρας. Είχε συνδέσει το όνομα του με μερικά από τα πλέον επιτυχημένα καταστήματα διασκέδασης την δεκαετία του ΄90.

    Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό Prive ή την disco «Ηρα» στο τότε εθνικό στάδιο; Ο Ακης Βλάχος, μέχρι πρόσφατα διατηρούσε ουζερί στην περιοχή των δικαστηρίων.
    Υπήρξε άψογος επαγγελματίας και μέχρι σήμερα απέπνεε σεβασμό σε όσους τον γνώρισαν ή συνεργάστηκαν μαζί του. Ευγενικός και φιλικός, αφήνει κενό πίσω του και μαζί πολλές αναμνήσεις, ειδικά στην γενιά που μεγάλωσε τη δεκαετία του ’90.

    Ο Ακης Βλάχος ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, στο δημοτικό κοιμητήριο του Αγρινίου.

     

    "Εφυγε" από την ζωή ο "μετρ της νύχτας" Αρης Βλάχος! Πέθανε σε Νοσοκομείο της Πάτρας

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28/2/2026

    ΚΗΔΕΙA ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (χήρα) ΠΑΝ. ΚΑΡΝΑΒΑ ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

    Παίκτης μπάσκετ στον Πύργο τράβηξε το αυτί του διαιτητή στον αγώνα με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων!

    Έγινε και αυτό… Παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή...