“Ελευθερώστε τις θηλές”: Η Σοφία Χατζηπαντέλη στο Παρίσι με το εμβληματικό μαγιό “Free the Nipple” του Jean Paul Gaultier (Φωτό)

Ημερομηνία:

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί παρελθόν από την κριτική επιτροπή του GNTM κι έτσι βρίσκεται στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, με την γνωστή fashion icon να δίνει το παρών στα εκκεντρικά events του Jean Paul Gaultier, επιλέγοντας να φορέσει ένα από τα πιο εμβληματικα κομμάτια του μόδιστρου, το μαγιό “free the nipple”.

Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτης 30/9 η guest κριτής του GNTM 5 εμφανίστηκε φορώντας το διάσημο “free the nipple” (Ελευθερώστε τις θηλές) μαγιό του Jean Paul Gaultier, ένα τριγωνάκι που έχει ζωγραφισμένες επάνω του δύο γυναικείες θηλές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είχε φορέσει πριν μερικούς μήνες και η Kylie Jenner. Όσο για τη Σοφία Χατζηπαντελή, αυτή το συνδύασε με μεγάλα κοσμήματα, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μια λευκή φούστα από τούλι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ
ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ
ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ
Κάιλι Τζενερ
Η Κάιλι Τζένερ με το μαγιό “free the nipple”

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πέτρος Μαντάς: Συμμετοχή και διάλογος για αξιόπιστες λύσεις

Την ανάγκη ν’ αποκτήσουν οι οργανωμένοι υποδοχείς βιομηχανικής δραστηριότητας...

Τέσσερα ελικόπτερα, μαζί με τα πληρώματά τους, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου

Τέσσερα ελικόπτερα, μαζί με τα πληρώματά τους, προσγειώθηκαν προχθές...

Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία: Τι οδηγεί τις επιχειρήσεις σε λουκέτο – Τα πρόστιμα και η ακρίβεια στην Ελλάδα

Αντιμέτωπες με ένα ολοένα πιο ασφυκτικό περιβάλλον λειτουργίας βρίσκονται...

93 μέτρα κάτω από τον βυθό: Η Κίνα χτίζει τη μεγαλύτερη υποθαλάσσια σήραγγα για τρένα 250 χλμ/ώρα

Η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ...