“Καμπάνα” έξι ετών σε πρώην υποψήφιο βουλευτή – Εξέδιδε την κόρη του

    Ημερομηνία:

    Ποινή φυλάκισης έξι ετών επιβλήθηκε στον 58χρονο που είχε συλληφθεί στο παρελθόν και είχε προφυλακιστεί για μαστροπεία της τότε 14χρονης κόρης του.

    Κατηγορείται πως την εξέδιδε σε επαγγελματία του Αγρινίου έναντι υλικής αμοιβής με την υπόθεση να αποκαλύπτεται τον Ιούλιο του 2019.

    Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελίες περίοικων που θεώρησαν ύποπτες τις επισκέψεις του πατέρα και της κόρης στο κατάστημα του 53χρονου και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανδρών.

    Να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας ήταν υποψήφιος βουλευτής με εξωκοινοβουλευτικό κόμμα.

    Ο πατέρας αντιμετώπισε κατηγορία μαστροπείας σε βαθμό κακουργήματος και για το λόγο αυτό του επιβλήθηκε η χθεσινή ποινή.

    Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας  κατά την αγόρευση του Εισαγγελέα λιποθύμησε, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο μεταγωγών όπου κρατείται για τα περαιτέρω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στύση: Πέντε πράγματα που αλλάζουν μετά τα 50 – Τι να προσέξετε

    Το πέρασμα στη μέση ηλικία θα αφήσει το αποτύπωμά...

    Σχέση: 5 φράσεις που καταστρέφουν την επικοινωνία με το σύντροφό σας

    Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στo πόσο επιτυχημένη...

    Πέος: Το ιδανικό και το πραγματικό μέγεθος

    Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για...