“Κόβουν κεφάλια” σε κάποιες ψαροταβέρνες στην Πάτρα! 14 ευρώ η μερίδα καλαμαράκια – 15 το ριζότο θαλασσινών

    Ημερομηνία:

    Στο “φουλ” είναι οι κρατήσεις στα καταστήματα εστίασης για το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, στην Πάτρα.

    Σύμφωνα με τους επαγγελματίες εστίασης το ενδιαφέρον από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδα για να κλείσουν τραπέζι για καλαμαράκια και νηστήσιμα, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, λίγο μετά από την Αποκαθήλωση είναι μεγάλο.

    Τα μαγαζιά εστίασης,  άλλωστε, έχουν βάλει νηστήσιμα μενού και κάνουν τις προετοιμασίες τους. Κόσμο αναμένεται να έχουν τόσο τα καταστήματα εστίασης του κέντρου, όσο και τα παραλιακά μαγαζιά έξω από αυτό.

    Oσο για τις τιμές. Βρήκαμε σε κατάστημα παραλιακό την μερίδα τα καλαμαράκια… 14 ευρώ και το ριζότο θαλασσινών 15 ευρώ! Την ίδια ώρα μία μερίδα καλαμαράκια σε εστιατόριο στο κέντρο της Πάτρας κοστίζει 7 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οπαδική βία στην Ηγουμενίτσα: 4 ανήλικοι και οι γονείς τους στη δικαιοσύνη

    Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρώτος πύραυλος, οι 500.000 νεκροί και ο νέος βίαιος κόσμος που γεννήθηκε

    Τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία έχουν αλλάξει ριζικά τον παγκόσμιο...

    ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην Αλυκή 2026! φωτο

    Το Δ.Σ.του  Συλλόγου Αλυκής Ευχαριστεί την δωδεκαμελή Εθελοντική ομάδα...

    Χειροπέδες σε δύο που χτύπησαν τον περιπτερά στη Γαστούνη

    Συνελήφθησαν, στις 21-02-2026 το βράδυ, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς...