“Ντου” σε οίκους ανοχής στην Αττική- Συλλήψεις εργαζομένων, πρόστιμα σε πελάτες!

    Ημερομηνία:

    Την ώρα που η Αττική βουλιάζει στον κορωνοϊό κάποιοι οίκοι ανοχής αγνόησαν τα μέτρα, ήταν ανοιχτοί και δεχόταν κανονικά πελάτες. Συγκεκριμένα σε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δυο σημεία στην Αττική, εντοπίστηκαν να λειτουργούν οίκοι ανοχής, προσφέροντας υπηρεσίες σε πελάτες.

    Εγινε επέμβαση των ελεγκτικών δυνάμεων: α) σε studio επί της Λ. Αθηνών 373, όπου συνελήφθησαν 3 κοπέλες και η υπεύθυνη του οίκου ανοχής και β) σε studio επί της Λ. Συγγρού 232, όπου συνελήφθησαν 4 κοπέλες και η υπεύθυνη.

    Και στις δυο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους, από 5.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις, από 3.000 ευρώ στις υπεύθυνες και από 300 ευρώ στους πελάτες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί οι ευτυχισμένοι άνθρωποι μυρίζουν διαφορετικά

    Περπατάτε στο δρόμο και προσπερνάτε κάποιον που χαμογελά και...

    Τι αποκαλύπτουν τα σεξουαλικά όνειρα και ποια είναι τα πιο δημοφιλή

    Τι σημαίνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις που εισβάλλουν στα όνειρά...

    Ο χειρότερος ιός υπολογιστών κυκλοφορεί εδώ και 20 χρόνια – Πολλοί την «πατάνε» ακόμα

    26 Ιανουαρίου 2004 Γύρω στις 3 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας,...