“Όχι” το Αιολικό στο Σκιαδοβούνι Ερυμάνθου – Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση

    Ημερομηνία:

    Η Αγωνιστική Κίνηση Πάτρας Ενάντια στα Αιολικά εντός Περιοχών NATURA 2000 σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Η δημόσια διαβούλευση για το Αιολικό στο Σκιαδοβούνι – Λειψουτα ολοκληρώθηκε με πρωτοφανή συμμετοχή των κατοίκων , φορέων και σωματείων της περιοχής. Ομόφωνα αρνητικά τα ψηφίσματα των Δήμων Ερυμάνθου και Αρχαίας Ολυμπίας.

    Αναμένουμε με έντονο ενδιαφέρον την τοποθέτηση της επιτροπής περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία δεν έχει προβεί, καθώς οφείλει, σε γνωμοδότηση μέχρι ώρας.

    Με πρωτοβουλία της Επιτροπής αγώνα “Σκιαδοβούνι Ερυμάνθου” ενημερώθηκαν οι τοπικές κοινότητες για το υπό διαβούλευση έργο και τις επιπτώσεις του και με την συμβολή της συμμετείχαν οι κάτοικοι της περιοχής στην ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση ασκώντας έτσι το δικαίωμα τους στη εκφορά απόψεων και ενστάσεων για το έργο.
    Ο δίκαιος αγώνας μας για έναν ελεύθερο Ερύμανθο κλιμακώνεται και συνεχίζει πιο δυναμικά και μαζικά από ποτέ μέχρι την τελική νίκη!!!”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρέπει να πλένουμε το κρέας πριν το μαγείρεμα;

    Η γρήγορη και άμεση απάντηση είναι από ένα εμφατικό...

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...

    Δουλειά: Τι πιστεύουν στ’ αλήθεια για τη Gen Z οι προϊστάμενοί τους

    Η Gen Z, που περιλαμβάνει όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1997...

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...