“Πάτρα Ενωμένη”: Επίσκεψη στο Μονοδένδρι για τα προβλήματα της περιοχής

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” αναφέρονται τα εξής:

    Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μονοδενδρίου Γιάννη Κοζιώρη για την ενδελεχή ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα της εκεί περιοχής.

    Η διάβρωση των ακτών και η επιτακτική ανάγκη παρέμβασης και αποκατάστασης, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η ανάγκη παρέμβασης μέσω  ορθολογικού  πολεοδομικού σχεδιασμού και η διάνοιξη οδών, τα προβλήματα με τα έργα αποχέτευσης και άλλα πολλά μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας.

    Είχε προηγηθεί  η αναβληθείσα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ψαθοπύργου κ. Παναγιώτη Κολοκυθά και λοιπούς συμβούλους για τα θέματα της εκεί Κοινότητας, όπως προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία των παραλιακών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, προβλήματα αποχέτευσης  και  κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου, κ.’α. Τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία.

    Η Πάτρα Ενωμένη θα συνεχίσει το οδοιπορικό αμφίδρομης επικοινωνίας με την κοινωνία στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανάδειξη προβλημάτων και την πρόταση λύσεων.

    337532707_135310475967597_7016158623981872410_n.jpg

    337861664_6006791882746759_6127187881795841465_n.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Drone κατέγραψε ένα κοπάδι από φάλαινες την ώρα του… γεύματος! – Δείτε βίντεο

    Ένα  εκπληκτικό στιγμιότυπο με ένα κοπάδι φαλαινών κατέγραψε με το drone του...

    Αυτό είναι το πιο ακριβό σάντουιτς στη Disneyland

    Το φαγητό στο θεματικό πάρκο είναι γενικά ακριβό, αλλά...

    Μην προκαλείς τον ελέφαντα (βίντεο)

    Τον ελέφαντα δεν τον προκαλείς, γιατί θα το μετανιώσεις....

    Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης “ξαναχτυπά”: “Βουλευτής ή Βουλεύτρια;” – Τι απαντά

    Τον σωστό όρο που πρέπει να χρησιμοποιούμε όταν αναφερόμαστε...