“Πάτρα Ενωμένη” – Παράταξη Κ. Σβόλη: Επιστρέφει ο Ξυλιάς, απομακρύνθηκε και επίσημα ο Ζαφειρόπουλος – Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου

Ημερομηνία:

Επικυρώθηκε η απομάκρυνση του Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, λόγω κωλύματος, όπως προκύπτει από την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος ανέλαβε προ μηνός περίπου τη θέση του Διευθυντή στο Τελωνείο της Πάτρας, γεγονός που δεν επέτρεπε να παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο, μιας και κρίνεται ως ασυμβίβαστο.

Ο πρώτος επιλαχών σε ψήφους της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, Θόδωρος Ξυλιάς, άσκησε για το λόγο αυτό, το δικαίωμά του να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απομάκρυνση του κ. Ζαφειρόπουλου.

Έτσι, κατόπιν της προσφυγής Ξυλιά η υπόθεση εκδικάστηκε και  δικαιώθηκε και επιστρέφει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας.

Ο Θόδωρος Ξυλιάς είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, της Πάτρας, με συμμετοχή στα κοινά 25 χρόνια περίπου. Εκλέχθηκε πρώτη φορά το 1998 με την παράταξη του τότε Δημάρχου Ευάγγελου Φλωράτου και θα συνεχίσει να υπηρετεί την πόλη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Λένα Ζευγαρά: Σέβομαι τον Γονίδη, δεν είδα ότι ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης στο κέντρο που τραγουδάμε

Το περιστατικό με τον χαιρετισμό του Ηλία Κασιδιάρη από...

Πάτρα: Δεύτερο περιστατικό! Εχασε το δίπλωμα αυτοκινήτου… γιατί οδηγούσε μηχανάκι

Δεύτερο περιστατικό με αφαίρεση διπλώματος, αυτή τη φορά από...

Εκτέλεση διά τυφεκισμού του Νιντάλ Μαλίκ Χασάν σε ζωντανή μετάδοση από τις ΗΠΑ

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε...