“Στο σφυρί” ξενοδοχείο στην Δυτική Ελλάδα – φωτο

Ημερομηνία:

Το Hotel Liberty είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων που βρίσκεται στην είσοδο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, ακριβώς απέναντι από τον ιστορικό Κήπο των Ηρώων. Όπως είναι προφανές, λόγω της θέσης του στην είσοδο της πόλης, προσφέρει πολύ εύκολη πρόσβαση στο κέντρο και στα κυριότερα αξιοθέατα.

PHILOXENIA

Παρά ταύτα εδώ και λίγο καιρό έχει ανέβει στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με προγραμματισμό για την Παρασκευή 15 Μάιου.

Θα πρέπει ωστόσο να τονιστεί ότι ανεξάρτητα αυτής της διαδικασίας, το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά και μέχρι τότε είναι πιθανό να υπάρξει αναστολή, στο βαθμό που έχουν ασκηθεί ή ασκηθούν ανακοπή ή άλλα ένδικα μέσα.

"Στο σφυρί" ξενοδοχείο στην Δυτική Ελλάδα - φωτο

Επισπεύδουσα είναι η PQH ως ειδική εκκαθαριστής της Αγροτικής Τράπεζας και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 2.860.000 ευρώ, ενώ η κατάσχεση επιβλήθηκε για 100.000 ευρώ, ποσό το οποίο αποτελεί μέρος της συνολικής απαίτησης.

Στο σφυρί οδηγείται το δικαίωμα της πλήρους κυριότητας και σε ποσοστό 100% οριζόντιων ιδιοκτησιών που αποτελούν οικονομικό σύνολο καθώς έχουν λειτουργική ενότητα για την εξυπηρέτηση της ξενοδοχειακής επιχείρησης με τον τίτλο «ΛΙΜΠΕΡΤΥ (LIBERTY)».

Αυτές βρίσκονται επί πολυώροφης οικοδομής, αποτελούμενης από ισόγειο, πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο υπέρ το ισόγειο ορόφους και δώμα, που είναι κτισμένη εντός οικοπέδου, αρτίου και οικοδομήσιμου, εμβαδού 1.665,48 τ.μ., σύμφωνα με τον τίτλο κτήσεως, και 1.668 τ.μ. βάσει κτηματολογικού διαγράμματος, το οποίο βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου σχεδίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου της Δημοτικής Ενότητας Μεσολογγίου του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, επί της συμβολής των δημοτικών οδών Ηρώων Πολυτεχνείου αρ. 41 και Θυσίας.

Αναλυτικά, οι οριζόντιες ιδιοκτησίες αφορούν:

–Ισόγειο Δύο, εμβαδού 742,56 τ.μ., που περιλαμβάνει χώρο υποδοχής, γραφείο του Διευθυντή του ξενοδοχείου, χώρο αναμονής, σαλόνι, εστιατόριο, μπαρ, κουζίνα και λοιπούς βοηθητικούς χώρους, κλιμακοστάσια, δύο ασανσέρ κ.α. Επιπλέον, πατάρι 369,90 τ.μ. που χρησιμεύει ως καφετέρια και εστιατόριο.

–Πρώτο όροφο με συνολικό εμβαδόν 1.173,30 τ.μ. που περιλαμβάνει 33 δωμάτια.

-Δεύτερο όροφο, με συνολικό εμβαδόν 1.139,34 τ.μ. που περιλαμβάνει 34 δωμάτια.

–Τρίτο όροφο με συνολικό εμβαδόν 1.095,94 τ.μ., που περιλαμβάνει 31 δωμάτια.

-Τέταρτο όροφο με συνολικό εμβαδόν 1.050,22 τ.μ. που περιλαμβάνει 30 δωμάτια.

–Δώμα με συνολικό εμβαδόν 195,44 τ.μ. που αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο διαμορφωμένο για τις βοηθητικές εργασίες και ανάγκες του ξενοδοχείου (πλυντήρια, στεγνωτήρια κ.λπ.) και το μηχανοστάσιο του κτιρίου.

"Στο σφυρί" ξενοδοχείο στην Δυτική Ελλάδα - φωτο

Σύμφωνα με την υφιστάμενη καταχώριση στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, συνιστά κύριο ξενοδοχειακό κατάλυμα τριών αστέρων, δυναμικότητας 128 δωματίων και 231 κλινών.

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κλασικού τύπου ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στα όρια του εμπορικού κέντρου και πολύ κοντά στον κήπο των Ηρώων, η δε κατάσταση συντήρησης είναι μέτρια και δεν φαίνεται να έχει ανακαινιστεί.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Υπέρταση: Τα 4 φρούτα που βοηθούν να κρατήσουμε την πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b1-4-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%b1/

Πάτρα: Ανοίγει νέα ψησταριά στο κέντρο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf/

Περίεργες κάλπες το 2027: Προσδοκία ή θυμός (;) θα κινητοποιήσουν τους ψηφοφόρους

Ο πρώτος κύκλος των φθινοπωρινών δημοσκοπήσεων δεν έφερε σοβαρές ανατροπές στους...

Πεντάγωνο: Τα σενάρια επί του πεδίου αν οι Τούρκοι «βγουν» στην Κάσο

Η επικείμενη επανέναρξη των εργασιών για την πόντιση ανατολικά...