“Βαποράκι” ετών 17 στην Αιγιάλεια

    Ημερομηνία:

    Σοκάρει το γεγονός της σύλληψης ενός 17χρονου στο Αίγιο καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στις πιάτσες των τοξικομανών της περιοχής!

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιάλειας αξιοποιώντας πληροφορίες και μετά από παρακολούθηση εντόπισαν προχθές το βράδυ τον 17χρονο να μεταβαίνει με αυτοκίνητο σε χώρο-καβάτζα όπου παρέλαβε μια συσκευασία, που ήταν επιμελώς κρυμμένη σε δέντρο.

    Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν: 12,31 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μια σιδερογροθιά, 97 άδεια πλαστικά σακουλάκια, 115 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.- από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι «ο ανήλικος αποθήκευε τις ναρκωτικές ουσίες σε εξωτερικούς δύσβατους χώρους (καβάντζες) και στη συνέχεια τις πωλούσε σε χρήστες της περιοχής, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος».

    Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του, η οποία αναζητείτο για να συλληφθεί, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του ανήλικου προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεύτερη ζωή για το σιντριβάνι του Τσίλλερ στην πλατεία Συντάγματος

    Υπήρξε διαχρονικά το κεντρικό στοιχείο της πλατείας Συντάγματος και το πιο...

    Νέα επίθεση Κεφαλογιάννη στον Πελετίδη: «Απαξίωσε τον αγώνα των πυροσβεστών στην Πάτρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Απάντηση στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για τη διαχείριση των μεγάλων πυρκαγιών...

    Οι τιμές στα αλκοολούχα ποτά το 2024: Πώς συγκρίνεται η Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ (πίνακας)

    Μία από τις πιο ακριβές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμένει η...

    Δυτική Ελλάδα: Του άρπαξε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της...