“ΒΟΜΒΑ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 5 ΝΕΚΡΑ ΒΡΕΦΗ: “Καθαρές” οι τοξικολογικές του μικρού Παναγιώτη

    Ημερομηνία:

    Ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του μικρού Παναγιωτάκη, ενός εκ των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα και φαίνεται να είναι καθαρές, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

    Εχει σταλεί δικογραφία που περιλαμβάνει τους θανάτους όλων των παιδιών και μετά τις τελευταίες εξετάσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει επανεξέταση.

    Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας μπορεί να ορίσει πραγματογνώμονα ή πραγματογνώμονες για να εξετάσουν ξανά τα στοιχεία της υπόθεσης, καθώς παρά την απουσία εγκληματικής ενέργειας, υπάρχουν σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλοί θάνατοι που αφορούν όλοι παιδιά.

    Δικαστικές πηγές είπαν ότι δεν θα σταματήσει η έρευνα και θα εξαντληθεί ό,τι υπάρχει.

    «Ψάχνουμε να αποκλείσουμε την εγκληματική ενέργεια»
    Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση της Αμαλιάδας.

    «Δεν έχουν αναδειχθεί μόνο αδυναμίες από την διαδικασία αλλά και αδυναμίες από την δομή της οικογένειας. Έχουμε ακούσει και βιώσει καταστάσεις που ξεπερνάνε τα όρια του καθημερινού. Υπάρχουν γεγονότα από τους συγγενείς που ξεπερνούν την φαντασία. Έχοντας οριστεί ως ο τεχνικός σύμβουλος της κουμπάρας, έχουμε ζητήσει επιπλέον στοιχεία για να στοιχειοθετήσουμε ή να αποκλείσουμε το γεγονός της ανθρωποκτονίας. Είμαστε εν αναμονή για να μας δοθούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να επαναληφθούν οι εξετάσεις που έχουν ήδη διενεργηθεί ούτως ώστε να έχουμε επιπλέον δεδομένα για να αποφασίσουμε για να δούμε αν υπάρχει κάτι άλλο ή όχι», είπε αρχικά.

    «Κλίνω προς την διερεύνηση. Μελετώντας το φάκελο διαπίστωσα αρκετά πράγματα με τα οποία διαφωνώ σχετικά με την διαχείριση τω περιστατικών. Θα μπορούσαν να γίνουν οι ερωτήσεις που έγιναν, οι καταθέσεις τω, μαρτύρων, μετά τους αιφνίδιους θανάτους. Διερευνήθηκαν κάτω από ένα πολύ στενό πλαίσιο που να μην άφηναν έστω υπόνοιες για να διερευνηθεί κάτι περαιτέρω. Έχω διαπιστώσει αδυναμίες στην διαδικασία που ενδεχομένως να έχουν πολύ ουσιαστική σημασία, για την διερεύνηση του περιστατικού στον αληθινό του χρόνο και όχι εκ των υστέρων», τόνισε ο κ. Γαλεντέρης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παραδοσιακό γλέντι στην Πιτίτσα

    Ένα όμορφο και ξεχωριστό γλέντι, με τραγούδια και χορούς...

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...