Ράνια Θρασκιά: Χρειαζόμαστε μια προοδευτική αλλαγή

    Ημερομηνία:

    Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ, μετά την ανεξαρτητοποίησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η βουλευτής Ράνια Θρασκιά.

    «Χρειαζόμαστε μια προοδευτική αλλαγή»

    «Μετά από δυόμιση περίπου μήνες που ήμουν ανεξάρτητη βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο, για να δυναμώσει η φωνή μου προφανώς έπρεπε κάποια στιγμή να ενταχθώ σε ένα κόμμα, εννοείται ότι θα ήταν αυτό στην κεντροαριστερά».

    «Γιατί το ΠΑΣΟΚ; Γιατί αυτήν την στιγμή χρειάζεται επιτακτικά, όσο ποτέ, μια προοδευτική αλλαγή στη χώρα μας. Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αλλοιώσει πάρα πολύ την καθημερινότητα των πολιτών. Μπορεί να γίνονται μεμονωμένα κινήσεις προς το θετικό, αλλά τελικά ούτε η αγοραστική δύναμη του κόσμου έχει αυξηθεί ούτε η ποιότητα στις παροχές υγείας έχει αυξηθεί ούτε η δημόσια παιδεία έχει στηριχθεί. Περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε μια προοδευτική αλλαγή. Αυτήν την στιγμή, δύναμη στη χώρα που μπορεί να την εγγυηθεί με συστράτευση κοινωνική όλων των προοδευτικών πολιτών είναι το ΠΑΣΟΚ. Συστρατεύτηκα στην προσπάθεια για μια προοδευτική αλλαγή».

    Όπως λέει η ίδια:

    «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε λογική παζαριού ή μικροπολιτικής. Δεν ξέρω πώς γίνεται. Κατανοώ τον κόσμο γιατί είναι τόσο καχύποπτος. Είμαι ένα πρόσωπο από την κοινωνία, εκεί θέλω να παραμένω και αν βρέθηκα στη Βουλή θα κάνω αυτά τα χρόνια που βρέθηκα, ό,τι μπορώ υποστηρίζοντας την πόλη μου που δικαιούται πολλά και που δεν τα έχει πάρει και ό,τι μπορώ για την Ελλάδα. Δεν φιλοδοξώ να γίνω επαγγελματίας πολιτικός, φιλοδοξώ να αφήσω ένα θετικό αποτύπωμα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...