Ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη στον ΗΣΑΠ

    Ημερομηνία:

    Το περιστατικό καταγγέλλει η σελίδα “menoume_energoi”, σημειώνοντας ότι ένας νεαρός γρονθοκόπησε μετανάστη γιατί “δεν του άρεσε ο τρόπος που τον κοιτούσε”. Στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί στη συγκεκριμένη σελίδα στο Instagram, ένας μετανάστης φαίνεται να κρατά ένα μαντήλι στο πρόσωπό του για να σταματήσει την αιμορραγία, ενώ στο πάτωμα του βαγονιού είναι εμφανείς οι κηλίδες αίματος.

    Το βίντεο στη συνέχεια εστιάζει σε έναν νεαρό με καπέλο ο οποίος στέκεται απέναντι από τον μετανάστη, ενώ στο τέλος ακούγεται η φωνή μίας γυναίκας να φωνάζει πιθανόν προς τον νεαρό «σήκω φύγε από δω».

    “Στην Ελλάδα της ‘ανάπτυξης’, κυκλοφορούν αιμόφυρτοι (μετανάστες) ;Aνθρωποι από λεβέντες Έλληνες (aka φασίστες) στους οποίους «δεν τους αρέσει ο τρόπος που κοιτάμε». Το περιστατικό σημειώθηκε στον ηλεκτρικό στην διαδρομή Ν. Φάληρο έως Μοσχάτο”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...